Zdravstveno stanje bubnjara Raše Novakovića, supruga pevačice Goce Tržan, svojevremeno je bilo narušeno,  a ona je otkrila detalje. Raša je, naime, imao problem sa zglobovima, zbog čega duži vremenski period nije mogao da svira.

"Moj muž je u tom trenutku imao teške povrede zglobova, nije mogao da svira. Dve ili tri godine je bio na ozbiljnim lekovima, jer svaki udarac ga je boleo kao da ga noževima bodu u zglobove", ispričala je pevačica, prenosi "Story".

Par je zatim pronašao kliniku na kojoj je Raša otpočeo lečenje i, kako Goca kaže, ubrzo je sve ponovo bilo kako treba.

Goca Tržan
ATA / Antonio Ahel 

"Već posle prve terapije nije osećao bol, a posle druge i treće bol je potpuno nestao, nije morao da bandažira ruke, nije morao ništa od svega što je prethodno radio", rekla je Goca, koja je mužu sve vreme bila velika podrška.

Pevačica i njen suprug ove godine obeležili su 12 godina ljubavi i osam godina braka, a Goca je prethodno bila udata za prvog supruga Ivana Marinkovića, sa kojim je dobila ćerku Lenu. Sa Rašom se već godinama bori za zajedničko dete, o čemu su otvoreno pričali.

"Mislim da parovi koji silno žele dete i pokušavaju da dobiju potomstvo, a ne mogu da ga imaju, osećaju bol do kraja života. Teško je pomiriti se s tim i uopšte nisam sigurna da li je teže muškarcima ili ženama. Morala sam da budem spremna da mi kao ženi koja je 14 godina starija od partnera on jednog dana kaže: ‘Slušaj, ja ipak sada želim da imam dete, a ti si već prešla granicu kada više fiziološki ne možeš da rodiš‘. Ja nemam prava da tog čoveka zadržavam pored sebe i ne zadržavam ga ni sada", bila je iskrena Goca svojevremeno u emisiji "Mi danas".

Još fotografija Goce i Raše pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Goca Trzan, K1 Goca Tržan i Raša Novaković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"NE LAŽEM KADA JE U PITANJU ESTETSKA HIRURGIJA!" Goca Tržan otkrila: I druge žene sa estrade se PECKAJU, radila sam KOREKCIJE Kurir televizija