Nakon razvoda od prvog muža Ivana Marinkovića, sa kojim je dobila ćerku Lenu, Goca Tržan imala je sreću da sretne muškarca svog života. Sa Rašom Novakovićem je sada u ljubavi već 11 godina, od kojih su sedam godina u braku. 

"Raspadala sam se jer sam se razvodila u tom trenutku, ali on je tome pristupio toliko otvoreno, toliko iskreno i hrabro i potpuno bez zadrške, da me je to osvojilo posle izvesnog vremena. Nisam znala zašto bih ga odbila", rekla je nedavno u emisiji “Na večeri kod“ Goca koja ne skriva koliko voli supruga. Tako mu je rođendan čestitala i na Instagramu.

"Lako je biti srećna žena pored tebe. Želim ti da zadržiš ljubav, jer ljubav tebe čini plemenitim i uspešnim. Volim te zauvek. Srećan rođendan", napisala je Goca uz fotografiju sa Rašom.

Gocin sadašnji suprug od početka je njenu ćerku Lenu prihvatio kao svoje dete i velika joj je podrška u odgajanju naslednice.

"Vrlo je posesivan i zaštitnički nastrojen otac. Čim ona pomene nekog dečaka on se odmah naježi, a ja mu kažem: 'Aman čoveče, pusti je'. Raša je čovek koji ume vrlo lepo da balansira između nas dve, naročito kada obe pošizimo", priznala je Goca i dodala:

"Ja sam najobičnija, normalna, lepo vaspitana ženska osoba. Nekada malo ratoborna i nepodnošljiva, ali to su retki momenti."

Goca Tržan i Raša Novaković godinama se putem vantelesne oplodnje bore za zajedničko dete, o čemu je pevačica i javno govorila.

Goca Tržan o ćerki Leni njenom ocu i Raši Novakoviću
Printscreen/ YouTube TVDR 

"Mislim da parovi koji silno žele dete i pokušavaju da dobiju potomstvo, a ne mogu da ga imaju, osećaju bol do kraja života. Teško je pomiriti se s tim i uopšte nisam sigurna da li je teže muškarcima ili ženama. Morala sam da budem spremna da mi kao ženi koja je 14 godina starija od partnera on jednog dana kaže: ‘Slušaj, ja ipak sada želim da imam dete, a ti si već prešla granicu kada više fiziološki ne možeš da rodiš‘. Ja nemam prava da tog čoveka zadržavam pored sebe i ne zadržavam ga ni sada", rekla je jednom prilikom Goca u emisiji "Mi danas".

Još fotografija Goce Tržan i Raše Novakovića pogledajte u galeriji ispod.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna