Poznati NBA košarkaš iz Bosne i Herecegovine Jusuf Nurkić venčao se sredinom jula u Dubrovniku sa dugogodišnjom izabranicom Eminom Durić. Svadbena cermonija bila je glamurozna, a na venčanju su se okupile brojne poznate ličnosti.

Da nije bio lako učiniti da svaki detalj bude na mestu otkrila je Ines Nanić koja je bila na čelu organizacionog tima.

"To je jedan od najzahtjevnijih projekata koji smo radili, a moja firma postoji već 15 godina. Projekt smo radili s još jednom firmom iz Dubrovnika i to je zaista bio posao za dve agencije, otkrila je Ines u RTL Direktu.

O zahtevnosti pripreme svedoči i činjenica da je venčanju prisustvovalo 150 gostiju, a članova organizacijskog tima bilo je 146!

Osim toga, organizatorka venčanja s dugogodišnjim iskustvom u emisiji je otkrila i da su se zahtevi mladenaca promenili, ali da je i njima kao svima drugima pre svega bilo važno da budu zaštićeni od radoznaloh pogleda.

Inače, radost oko događaja pomutila izjava oca košarkaškog asa koji nije bio pozvan na venčanje.

"Žao mi jeste, ali nisam mogao da utičem na to. Žao mi je, ovo je velika sramota za mene, a trebalo bi biti sramota i za njega, posebno jer je javna ličnost. Bez obzira što ga predstavljaju kao jednu veličinu, on od 2017. godine ne priča sa ocem - rekao je Hariz Nurkić za "Avaz.ba" i dodao da ga sin nije posetio u bolnici.

"Pre pet godina sam imao emboliju pluća i Jusuf mi tada čak nije došao u bolnicu. Nije me nikad pitao imam li ja čime kupiti lekove koje moram piti zbog te embolije. Dabogda on imao bilione, a ne milione, ali, ako ima nesporazum, mora se razgovarati. Tada su i nastale nekakve nesuglasice, ne znam ni ja, iskren da budem, zbog čega. Nešto se naljutio, ne vidim razlog. Ja sam čitav život posvetio borbi za porodicu. Ipak, u životu se ne vrati sve onako kako zaslužujete", rekao je Haris, a sada se povodom toga, oglasio se i prosavljeni košarkaš.

"Majka, buraz, deda. O biološkom ocu nasilniku, zlostavljaču moje majke kojoj od udaranja bubreg otkazuje. Ljudski izrod koji je zlostavljao mene i majku celi život je iz vrlo ozbiljnih i realnih stvari odstranjen iz naših života. O ljudskom ološu kad dođe vreme, napisao je Jusuf Nurkić na Instagramu.

Jusuf Nurkić optužio oca za nasilje
Instagram/bosnianbeast27 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

MARIJA I MARKO BULAT PONOVO ZAJEDNO! OGLASILI SE ZA ESPRESO POSLE SKANDALA: Iskreno o svemu, privatnost na tacni Espreso