Pevačica Goca Tržan od 2007. do 2011. godine bila je u braku sa prvim suprugom Ivanom Marinkovićem, sa kojim je dobila ćerku Lenu. Međutim, kako je ispričala, za Ivana nije imala nameru da se uda, već je do braka došlo kada je ostala trudna.

"Nisam htela da se udam uopšte. Ostala sam u drugom stanju. Sad kad me pitaš, ja sam se sa Ivanom smuvala 2. aprila, a već u septembru sam saznala da sam trudna. To je četiri ili pet meseci zabavljanja. Ostala sam trudna i bila sam presrećna što sam trudna. Toliko sam sebi bila genijalna, posebna, lepa", rekla je Goca u emisiji "Preživeli" na TV "K1".

Lena je od prvog trenutka centar njenog sveta i sav pevačicin fokus bio je, kako kaže, na majčinstvu.

goca trzan
ATA / Antonio Ahel 

"Toliko sam želela to dete da nijedan znak pored puta nisam videla, a svi su bili tu. Onda sam se udala i desilo se to da sam bila zaljubljena u to što sam mama. Bila sam srećna što je tu moje dete. Radilo me je to", iskreno je rekla Goca, koja je nekoliko puta davala šansu svom nekadašnjem braku, ali je razvod bio neminovan.

"Nisam videla loše signale od strane muža. Ne spavaš, čuvaš ćerku... Drastično mi se promenio život. Tek posle toga sam počela da uočavam znakove. Davala sam šansu, dolazim iz porodice gde su moji roditelji 49 godina u braku. Mojoj mami je moj otac prvi i jedini muškarac u životu. Vaspitavana sam kao neko ko ceni brak i porodicu", istakla je.

Pevačica je danas u srećnom braku sa 14 godina mlađim Rašom Novakovićem - u ljubavi su 12 godina, a venčali su se pre osam. Godinama se bore da dobiju zajedničko dete, o čemu su otvoreno pričali.

Goca Tržan i Raša Novaković
Instagram/gocatrzan 

"Mislim da parovi koji silno žele dete i pokušavaju da dobiju potomstvo, a ne mogu da ga imaju, osećaju bol do kraja života. Teško je pomiriti se s tim i uopšte nisam sigurna da li je teže muškarcima ili ženama. Morala sam da budem spremna da mi kao ženi koja je 14 godina starija od partnera on jednog dana kaže: ‘Slušaj, ja ipak sada želim da imam dete, a ti si već prešla granicu kada više fiziološki ne možeš da rodiš‘. Ja nemam prava da tog čoveka zadržavam pored sebe i ne zadržavam ga ni sada", bila je iskrena Goca svojevremeno u emisiji "Mi danas".

Još fotografija Goce i Raše pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Goca Trzan Goca Tržan i Raša Novaković

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

PRVI BRAK JE BIO NAJVEĆA GREŠKA, ALI SVE BIH ISTO PONOVILA Goca Tržan nikad iskrenija! Kurir televizija