Nataša Pavlović, poznata voditeljka, može da se pohvali besprekornom linijom. Kako kaže, ona je rezultat stalnog odricanja.

"Otkad sam odrasla, vodim računa o ishrani. Kada bih jela koliko volim i želim, sigurno bih imala previše kilograma. Čim vidim da sam se malo ugojila, trudim se da odmah skinem taj višak, da ne ode predaleko. Naročito sam pazila na ishranu u dvadesetim godinama, kada sam se bavila manekenstvom. Tada mi je kašika stalno bila probušena i više sam bila gladna nego sita", ispričala je Nataša svojevremeno za domaće medije.

Nataša Pavlović je naviše problema imala kada je imala 16 godina. Voditeljka se tada ugojila preko 20 kilograma, a određenim režimom je uspela da svoju liniju dovede u red.

"Nakon što smo izbegli, imala sam emocionalne probleme i jela sam na nervnoj bazi. To je bilo takozvano 'emotivno prejedanje' i tada sam imala skoro 70 kilograma. Kada mi se život unormalio, kilaža mi se sama dovela u red, uz određeni režim ishrane", ispričala je Nataša.

Kako kaže, kada ima cilj ispred sebe, onda je nepokolebljiva.

"Kada odlučim da smršam, baš sam karakter! Neću probati čak ni ono što najviše volim, niti mi smeta ako ljudi oko mene jedu šta god požele. Priznajem, bude mi teško da ne prekršim, ponekad čak i sanjam kolače koje mnogo volim", iskrena je voditeljka, koja je oduvek bila slaba na poslastice.

"Najteže mi je da se odreknem slatkiša jer ih obožavam. Volim torte, kolače, čokoladu, sladoled... Međutim, kada želim da smršam, prvo njih izbacujem iz ishrane.

Nakon što je uspela u svojoj nameri da skine desetak kilograma ona je odlučila da svoju rutinu podeli i sa drugim ženama.

"Najbolje je postepeno mršaviti, duže traje, ali nema jo-jo efekta. Davno sam otkrila kako da najlakše skinem kilograme, a to je da ne mešam ugljene hidrate i proteine. Kada želim brzo da smršam, ne večeram. Naravno, najbolje je ishranu kombinovati sa nekom rekreacijom", priča Nataša i dodaje:

"Pre nego što sam dobila dvoje dece i počela da radim 'Praktičnu ženu', redovno sam trenirala. Međutim, poslednjih nekoliko godina imam previše obaveza i ne stižem na treninge", rekla je voditeljka.

Uz pomoć ovog načina ishrane ona i sada održava željenu kilžu.

Trik savet: Budite umereni u ishrani. Ako jedete u normalnim količinama sigurno ni jedna namirnica vas neće dovesti do gojaznosti.

Još fotografija Nataše Pavlović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/prakticnazena_ Nataša Pavlović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

dijeta, hrana TikTok/brittanymccrystal