Pevačica Lili Alen (38) otkrila je da je izgubila nevinost kada je imala samo 12 godina, dok je bila na odmoru sa ocem i bratom, koji su mislili da je nestala, pa su sve prijavili policiji.

"Izgubila sam nevinost s tipom po imenu Fernando u Brazilu. Kad sam imala oko 12 godina, ne, ne šalim se. Nikada više nisam s njim razgovarala. Moji su mislili da sam zapravo nestala. Otišla sam u njegovu hotelsku sobu, bila sam na odmoru s tatom i bratom, i nisam se vratila u svoju sobu", ispričala je pevačica u podkastu "Life‘s A Beach" i dodala da je prespavala ceo sledeći dan.

"Probudila sam se i policija je bila po celom hotelu. Doslovno su češljali celu plažu i imali su majice kratkih rukava i ispitivali jesam li to nosila na sebi u trenutku nestanka. Nisam imala srca da im kažem: "Ne, samo sam izgubila nevinost". Sve je to bilo pomalo traumatično i tada neko vreme više nisam imala intimne odnose", otkrila je.

Dve godine nakon toga je usledila jedna vrlo traumatična situacija, čiji akter je bio i pevačicin otac. Lili je, naime, imala intimni odnos sa prijateljem svog oca kada je imala svega 14 godina, a to je detaljno opisala u svojoj autobiograifji "My Thoughts Exactly", u kojoj je optužila svog oca da je sve pretvorio u šalu.

Lili Alen
Profimedia 

Ona je opisala da je bila poslata u hotel da neimenovanoj muškoj slavnoj osobi vrati fudbalsku opremu nakon jedne humanitarne utakmice koju je odigrao. Upoznali su se u hotelskom baru i on ju je počastio pićem pre nego što ju je odveo u sobu i imao odnose s njom.

"Imala sam 14 godina. On je imao 19, ali meni se činio kao neko iz druge generacije. Posle sam se zbog toga osećala smešno. Znala sam da ono što se dogodilo nije bilo u redu", otkrila je pevačica.

Lili je rekla da je bila previše uplašena da bi priznala ocu šta se dogodilo, ali, kada je na kraju saznao, tvrdila je da je celu situaciju zanemario i ismejao.

"Moj tata je to pretvorio u nešto što je ispričao svojim prijateljima. Smišljali su razrađene planove kako će ucenjivati tog tipa i uvežbavali su kako će ga pozvati i prirediti mu svašta. Samo znam da je moj tata pretvorio moj odnos s tipom kog sam jedva poznavala u šalu njega i njegovih prijatelja. Zbog toga se nisam dobro osećala", priznala je.

Lili je danas u srećnom braku sa zvezdom serije "Stranger Things" Dejvidom Harborom, dok je prethodno bila udata za Sema Kupera, sa kojim ima ćerke Etel i Marni.

Još fotografija Lili Alen pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Lili Alen

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

EVO ZAŠTO JE TEŠKO DOKAZATI SILOVANJE! Stručnjaci za Kurir TV: Zaprećene kazne nisu male ALI POSTOJI JEDNA POTEŠKOĆA Kurir televizija