Kad je njena tinejdžerska avanturica sa princom postala naslov u medijima, Saša Volpul zamalo nije pala sa kreveta. Ona je ta "starija žena" koja mu je oduzela nevinost, kako Haripiše u svojoj knjizi "Rezerva".

"Ja sam čuvala našu tajnu 21 godinu", počinje svoju ispovest Saša. Na samom početku, otkriva kako je razlika u godinama ipak bila prilično mala.

Njemu je bilo 16, a ne 17 kako je napisao u knjizi, dok je devojka imala 19. Naravno, u tom uzrastu, i nepune tri godine mogu dosta da znače, ali je Hari bio taj koji je preuzeo inicijativu.

Njih dvoje su bili drugari, a upoznali su se dok je Saša radila sa konjima budućeg kralja Čarlsa. Kad su se sreli u pabu tog jula 2001. godine, na njen 19. rođendan i popili nekoliko pića, Hari joj je predložio da izađu napolje i zapale cigaretu, a onda ju je tamo poljubio.

princ hari 0753901391-min.jpg
Profimedia 

U polju iza paba došlo je do strasnog i spontanog intimnog odnosa. "Oboje smo znali šta će se desiti. Od žestokih poljubaca, brzo je došlo do vrhunca", kaže Saša. "Bili smo prijatelji, ali je u svemu bilo draži jer to ipak nismo smeli da radimo."

Ona kaže kako čitava stvar nije bila planirana, a pogotovo ona nije znala da je Hari nevin. "Nije uopšte odavao takav utisak - delovalo je kao da tačno zna šta radi", priča danas 40-godišnja žena. "Bili smo pijani, a da nismo, ne bi se ništa desilo."

sasa volpul-min.jpg
Youtube / Daily Mail 

Saša je bila šokirana kad je saznala koliko je detalja Hari otkrio u svojoj knjizi. Uradio je  ono najgore - razotkrio je njihovu intimu, a da joj to ničim čak nije ni nagovestio. "Mogao je barem da mi javi", kaže danas. Ime paba iza kojeg se odnos odigrao, vreme, "misteriozna žena koja voli konje"...

"Da vam pravo kažem, nije se potrudio da i ja budem srećna"

Jedino što je mnoge zavaralo je što su očekivali da ta "mnogo starija žena" bude neka dama u ozbiljnim godinama, a ne devojka koja puni 19 godina. Saša se trudi da održi imidž žene koju ovo ne može da uzdrma.

"Nisam uvređena", tvrdi. Ipak, nije propustila da pecne Harija i da mu da "ocenu" za ono što se između njih dvojedogodilo.

"Da vam pravo kažem, nije se potrudio da i ja budem srećna", kaže prva žena u prinčevom intimnom životu, nedvosmisleno stavljajući do znanja kako se ona "provela" u ovoj avanturi. 

Velikodušno dodaje: "Bio je mlad. Tek u starijim godinama to razumeš."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna