Kantautorka Kristina Kovač nedavno je sa pratiocima podelila da joj je dijagnostikovana insulinska rezistencija, kao i povišen holesterol, zbog čega je počela da prima terapiju, promenila je ishranu i počela više da se kreće.

Kako je sada otkrila, za nedelju i po dana smršala je više od 3 kilograma, želju za šećerom uopšte nema i njeno zdravstveno stanje se popravlja.

"Nedelju i po dana, 3.7 kg dole. Prvi put u poslednje 3-4 godine vidim svoje stare članke, bez ikakvog otoka... Želja za šećerom=nula! Tek sad vidim šta mi je sve napravila insulinska rezistencija. Idemo dalje", poručila je Kristina na Instagramu.

Ona i njen izabranik Danijel Brakus najveća su podrška jedno drugom na putu kao ozdravljenju, budući da je i njemu takođe konstatovan povišen holesterol, kao i hipertenzija.

Kristina je, inače, ranije na društvenim mrežama pisala o opakoj bolesti koju je Danijel uspeo da pobedi - pre 15 godina primio je strašnu vest da ima rak, Hodžkin limfom, stadijum 3b. Iz ove životne bitke izašao je još jači, ali zbog zdravstvenih problema koje je imao, on i Kristina nisu dobili zajedničko dete, iako su to silno želeli.

"Želeli smo odmah dete, jako. Nismo smeli, jer hemoterapija u isto vreme i leči i truje organizam. Posle, nismo mogli. Imali smo odmah užasno jaku, iskonsku potrebu da živimo zajedno, od prvog sekunda. Da se ne odvajamo. Tom prilikom, nismo bili neki klinci, već zreli, odrasli ljudi sa iskustvom. Znali smo da može da nam se obije o glavu, nije da nismo. Da se ispostavi da smo na kratko poludeli, videli nešto čega nema, umislili filmsku, zamalo tragičnu ljubav. Čak smo i pričali o tome. Znali smo da postoji opasnost da vrlo brzo nakon što se spojimo shvatimo da smo ispali budale i da se ne slažemo, ne uklapamo, ne možemo zajedno, da je to samo još jedna pogrešna, loše odabrana priča", napisala je jednom prilikom Kristina, koja je naslednicu Taru dobila u prvom braku, sa pevačem Igorom Perovićem.

Još fotografija Kristine Kovač i Danijela Brakusa pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/kristinakovac43 Kristina Kovač i Danijel Brakus

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Nađa i Kristina Kovač pred nastup Kurir