Detinjstvo Vesne Đogani obeleženo je najtužnijim trenutkom kad je majka bila prinuđena da je ostavi u domu za nezbrinutu decu. Nije imala sredstava da je izdržava, a otac je posle prvih par meseci prestao da daje novac.

"Sećam se odlaska u Zvečansku", ispričala je pevačica u emisiji "Preživeli". "Bila sam jako mala i mnogo sam plakala. Ja danas imam ćerku i znam... kako je kad dete ima visoku temperaturu i doziva `mama, mama`, a mame nema", seća se Vesna sa suzama.

Boravak u domu je bio velika trauma, ali je majka ipak uspela da nađe način da ćerku izvede iz ustanove. U firmi u kojoj je radila javio se jedan bračni par koji nije imao dece i bio spreman da prihvati malu Vesnu.

vesna djogani 2-min.jpg
Youtube / K1 televizija 

"Kod njih sam osetila šta znači biti u toplom domu. Kumovi su me jako lepo pazili. Okupana, očišćena, sita, u toplom... Ta ljubav i ta energija u kući, kad je dete paženo, maženo, kad je na sigurnom, ima sigurnost u domu, kad ima dnevne rituale, i zna se kad se jede, kad se pije, kada se prave ručkovi nedeljom, ti rituali su mnogo važni za dete, da ti imaš jedan red i disciplinu. To sam tražila i u partneru, da nema haosa i nesigurnosti", priča Vesna. "Oni su me i krstili, a kad sam napunila sedam godina, mama me je odvela od kumova."

Vesna je čeznula da živi s majkom, ali su se uslovi drastično promenili. Ona je radila dva posla, pa je devojčica čekala da se vrati kako bi donela nešto za ručak. Sama je morala da loži vatru da se ugreje. "Sa 13 godina sam počela da zarađujem, a sa 16 se osamostalila i otišla od kuće", kaže pevačica koja je prvo upisala plesnu školu Đogani, a onda i sama počela da u njoj radi.

vesna djogani 5-min.jpg
Youtube / K1 

Nastupi i putovanja su postali njen život, ali je s kumovima održavala kontakt. "Kuma je umrla, a ja sam povremeno živela kod kuma, da on ne bude sam. Celog života su me vaspitavali da sam ja njihova, da će taj stan da ostane meni i ja sam znala da sam im ja sve. Putovali smo dosta sa grupom.

Jednog dana se vraćam, zvonim, a vrata mi otvara žena ista kao moja kuma", priseća se tog šokantnog trenutka sad već poznata plesačica. "Skamenila sam se, pitala sam da li sam pogrešila vrata", priča Vesna. "Ona kaže - nisi, uđi. Vidim kumu, a nije moja kuma. Oštrije crte lica... "

Ispostavilo se da je kuma imala sestru bliznakinju, koja je čak bila u vezi sa kumom mnogo pre nego što su Vesna i njena majka ušle u život ove porodice. S njom je imao odraslog sina. "Odjednom se promenilo sve. Stan će da nasledi njihov sin, ja više tu nisam poželjna. Shvatila sam da odsad moram sama, moje detinjstvo se završilo", završava Vesna potresnu priču iz najranijih dana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO Kurir teleivizija