Sudbina pevačice Vesne Đogani je delom poznata javnosti, ali mnogi detalji su otkriveni tek nedavno kad je gostovala u emisiji "Preživeli". Deo detinjstva u skromnoj kući u Oblakovskoj ulici u Beogradu proživela je sa samohranom majkom, ali je tome prethodila prava filmska priča.

"Bila sam veoma mala kad me je majka odvela u dom u Zvečanskoj", ispričala je Vesna. "Nije imala mogućnosti da me izdržava, otac nije davao nikakav novac. Sećam se tog dana kad me je ostavila, mnogo sam plakala."

Nekoliko meseci je devojčica provela u domu, a za to vreme je majka pokušavala da nađe neko rešenje. Bračni par koji je radio u istoj firmi odlučio je da pritekne u pomoć. Nisu imali dece i rešili su da malu Vesnu prime u svoju kuću. Oni su je i krstili.

vesna djogani 2-min.jpg
Youtube / K1 televizija 

"Stigla sam u porodični dom, u kojem se znao red", seća se danas poznata pevačica i plesačica. "Kod kumova sam uvek imala skuvano jelo, uvek je bilo toplo", kaže Vesna i danas se trudi da svojoj deci obezbedi iste uslove. "Nekad mi Đole kaže - ti kao da si živela kao kraljica - ali to i jeste tako. Sve se promenilo kad sam otišla od kumova."

Kad je Vesna napunila sedam godina, majka je uspela da se donekle skući, pa je uzela dete nazad. "Sve se promenilo", priča Vesna. "Mama je radila dva posla, pa kad dođem kući, nema ni ručka ni ugrejane sobe. Sama moram da naložim smederevac, čekam da ona dođe kući i donese za jelo ono što su joj spakovale žene kod kojih je čistila", seća se danas poznata tiktokerka.

vesna djogani djole
Instagram / djoganivesna 

"Bilo mi je ipak važno što sam s mamom. Znale smo da zajedno odlazimo da skupljamo drva za grejanje, jer nije mogla da ih kupi", priča Vesna koja je već sa 13 godina počela da zarađuje. "Upisala sam se u plesnu školu Đoleta i Slađe i brzo napredovala.

Ušla sam u prvu grupu, a imala sam i pravo da vodim zagrevanje za druge grupe. Tako zaradim za džeparac, a kad sam počela da nastupam i putujem s njima, bilo je dovoljno novca da sam mogla i da se odvojim i živim sama sa drugaricom", završava Vesna koja se već sa 16 godina osamostalila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

ĐOLE ĐOGANI U SUZAMA! Ne propustite novu epizodu Realne priče večeras u 20.10 časova Kurir