U domu Lepe Brene i Bobe Živojinovića uvek je bilo mnogo prilike za slavlja, a na Instagramu tada obično osvanu i snimci iz kuhinje na kojima momci vode glavnu reč.

Slavni tata je započeo tradiciju da se muškarci "pitaju" za sarmu i ostale đakonije, a sin Viktor je sa uživanjem nastavio. Međutim, Brena ipak kaže da je to više izuzetak nego pravilo.

"Možda iz želje da u medijima pričam nešto nesvakidašnje i drukčije, ja sam pričala o Bobanovom kuvanju. A on zapravo ne kuva uopšte toliko često", ispričala je Brena svojevremeno.

Lepa Brena voli zdravu hranu, a Boba retko kuva
ATA Images/Antonio Ahel 

"Sprema za naše prijatelje", kaže pevačica koja priznaje da joj je muž gurman koji voli specijalitete koji goje, dok se ona trudi da primenjuje principe zdrave ishrane.

"Ja kupujem sve ono što ne treba. Ja sam riba, havajska so, crna čokolada, ulje od bundeve, laneno ulje, laneno seme, limun i čaša belog i čaša crnog. A Boba je sve ostalo", priznaje Brena koja je dovela liniju do savršenstva. Muž se ipak ne odlučuje na dijetu.

lepa brena i boba zivojinovic 2.jpg
Instagram / lepabrenaa 

"Najmanje supruga može da utiče na čoveka da sredi svoju kilažu. Niko nije savršen, neka čovek živi onako kako voli i kako je navikao", tolerantna je pevačica. Spremna je da Bobi uvek progleda kroz prste, pa bi ga poštedela i pritiska ako se gosti iznenada najave.

"Kada bi se sada neko najavio i rekao da dolazi dvadeset ljudi kod nas, ja bih se blokirala. Zvala bih ketering momentalno, onda bih otišla dva sata da se odmorim", kaže pevačica koja za sve uvek ima rešenje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Lepa Brena i Senidah pomerile granice i priredile veče za pamćenje  Promo