Pevač Željko Samardžić ispričao je koji simptomi su ga naveli da potraži lekarsku pomoć i kako je saznao da boluje od Hašimoto sindroma, hroničnog autoimunog oboljenja štitne žlezde.

"U to vreme sam mnogo radio i skoro da nisam obraćao pažnju na svoje zdravlje. Povremenu malaksalost i ostale simptome sam pripisivao umoru. Onako uz kafu, na predlog mog kuma, otišao sam kod njegovog prijatelja, vrhunskog doktora Bjelice, i rezultati analiza su pokazali da je taj dosadni 'japanac' kriv za takvo moje stanje", kaže Samardžić za "Hit Informer". 

Pevač se sada oseća dobro, jer uz adekvatnu terapiju bolest drži pod kontrolom. 

"Sada sam odlično! Štitna žlezda je kao neka moderna pošast i mnogo ljudi se susreće sa tim problemom. Ali uz određenu terapiju sve se to vrlo lako i uspešno drži pod kontrolom. Barem je tako bilo u mom slučaju", objasnio je Željko.

Porodica Željka Samardžića
Youtube/Printscreen/Kurir TV 

Pored velike i srećne porodice i uspešne karijere ne postoji ništa što je želeo, a nije uspeo da ostvari.

"Ne. Moju sreću je pre godinu dana upotpunila moja ćerka Minja, kada je rodila anđela koga smo nazvali Anđelija. Nina, Aleksa, Luka i Anđelija su moje najveće blago. Bilo bi neskromno da kažem da mi nešto fali ili da sam nezadovoljan ovim što sam postigao. Zahvaljujući mojoj publici, nagrađen sam i srećan. Čak i u ovim godinama i dalje imam snage i volje da se penjem na binu i sa svim tim mladim ljudima delim ljubav. Samo da smo zdravi", istakao je pevač, koji je više od četiri decenije u srećnom braku sa suprugom Majom. Iako je miljenik žena, sa obožavateljkama nikad nije imao problema.

"Meni se karijera desila u ozbiljnim godinama koje sa sobom nose i odgovorno i kontrolisano ponašanje, tako da nikada nisam imao tu vrstu problema. Dame su verniji deo moje publike, ali uvek sam zahvalan i njihovim džentlmenima, u čijem društvu dolaze i uživaju na mojim koncertima", ističe Željko, koji je i u sedmoj deceniji veoma aktivan na društvenim mrežama. 

"Prilično sam aktivan, a pogotovo na Instagramu. Moja najmlađa ćerka mi je pokazala njegove čari i obučila me. Dobro baratam. Možda i previše dobro (smeh). Interaktivna komunikacija je neophodna za posao kojim se ja bavim, a društvene mreže su idealne za to. Naravno, imaju i onu drugu, lošu stranu. Ima dosta preterivanja, hvalisanja, ali i ružnih i uvredljivih komentara... Danas svako ko želi može da pronađe prostor za promociju sebe i svoje muzike, i to je dobro. A mana je smeće kojim se zatrpava ono što je lepo i kvalitetno", zaključio je za pomenuti medij. 

Još fotografija Željka Samardžića pogledajte u galeriji ispod.

ATA Images / Marija Mladjen Željko Samardžić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"U GODINAMA SAM KAD SE LAKO RASPLAČE, UGLAVNOM ZBOG OVOGA!" Željko Samardžić i Kaliopi ukrstili note: Ovo su imali da kažu za duet Kurir televizija