Ljubav Željka Samardžića i njegova supruge Maje počela je pre čak 45 godina. Kada je ona bila maturantkinja. Protiv veze su bili njeni roditelji, a pevač smatra ključ njihovog trajanja upravo u tome što su vezu otpočeli mladi.

"To je zato što smo veoma rano počeli. Pokupio sam je s mature, ona je tada bila maturantkinja Ekonomske škole, rekao sam joj: 'Ti ideš kući sa mnom'. Inače, ja sam joj i pevao na maturi, postoji i fotografija te večeri. Ona je odmah pristala da pođe sa mnom, ali njeni roditelji su bili protiv naše veze. Muzičari su tada bili na lošem glasu, odmah pored fudbalera i još nekih zanimanja. Međutim, ja sam sve to već za nekih pet-šest dana doveo u red. Njeni su mi govorili da ona želi da studira, a ja sam rekao da to može i pored mene. Ali onda su brzo došla i dečica, to vam je život... Ona nikada nije zažalila zbog svoje odluke. Dan-danas imam odličan odnos s njenom familijom, život sve to nekako namesti", ispričao je Željko za "Story" svojevremeno, a priznao je da ga je Maja osvojila smirenošću.

"Izdvajala se iz mase svojom povučenošću i smirenošću.  Svi su mi govorili da nemam šanse, ali eto, uspeo sam, praktično sam osvojio neosvojivu tvrđavu", rekao je Željko koji često ističe da mu je supruga pravi prijatelj.

Željko Samardžić živeo na ivici egistenzije
Youtube/Printscreen/RTS Program za dijasporu - Zvanični kanal 

"Ne postoji bolji psiholog za mene od moje žene Maje. Ja sa njom sednem, mi smo neverovatni drugari, delimo i najmanje probleme. Zaista imam skladan brak i divnu porodicu", istakao je pevač koji sa Majom ima tri ćerke.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna