Vidoje Ristović, istoričar umetnosti, preminuo je 8. maja prošle godine, ostavivši iza sebe suprugu Nikolinu Pišek, njihovu ćerku Unu Sofiju, kao i naslednicu iz prvog braka Mateu.

Nikolina se nakon ove tragedije preko noći našla u beznađu i, kako je priznala, bez igde ičega, a nedavno je otkrila da je sa mužem imala dogovor da ona brine o detetu, dok je on radio. Nikolina je posle smrti supruga pronašla posao, a sada je progovorio i o odnosu sa svekrom Mišom Grofom.

"Život ide dalje. Ljude iritira kad se dobro zabavljaš. Ja jesam donekle javna osoba, ali ja ne želim da budem javni WC. Ali ispada da često jesam, i svako ko ima potvrdu da izvrši nuždu to i uradi. Ima ih takvih dosta, neki to rade i kontinuirano. Kada sam shvatila da je to dosta za ljude iritirajuće ja sam počela to da potenciram. Pa kad se i ne zabavljam ja se ponašam kao da mi je užasno zabavno. Onda mi je zanimljivo da pratim reakcije ljudi",  rekla je Nikolina i otkrila da nije u kontaktu sa roditeljima svog pokojnog muža.

nikolina pisek rodjendan vidoje ristovic 2.jpg
Instagram / nikolina_pisek 

"U to vreme sam bila sa Vidojevom majkom u kontaktu, a danas nisam ni sa jednim članom svoje bivše porodice. Ja kada sam se udavala sam naivno verovala da se udajem za sina, a ne za oca. Svi imamo neke čudne situacije u prodicama i ne moraju sve porodice biti prisne i povezane. Nas dvoje smo imali svoj život u koji se oni nisu uplitali. Doduše nisu ni imali želju da se upliću. Ali da, sa njegovom majkom sam imala neke normalne odnose koji sad to više nisu", rekla je ona u emisiji "Skip or Beep" i priznala da nije sigurna da li bi njihov brak opstao da je Vidoje i dalje živ.

"Ne znam da li bismo se razveli. Ja sam zapravo zagovornik nečega što ovde nisam ispoštovala a to je neka ogleda faza veze gde se morate dobro upoznati pre braka i usaglasiti svoje stavove. Mi smo živeli na dve adrese, ja sam inače bila na privremenom radu u Beogradu kada smo se upoznali tako da nije bilo vremena za taj eksperiment. Danas bi za mnoge žene imala gomilu saveta. Ljudi ne vole da uče na tuđim greškama, tako da svi učimo na svojoj koži", rekla je ona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

Nikolina Pišek uživa na kruzeru Instagram