Vidoje Ristović, suprug Nikoline Pišek iznenada je preminuo u maju 2022. godine. Voditeljka je sada potvrdila navode da se u trenutku smrti sa njim u stanu nalazila ženske osoba. 

"Nazvala me njegova majka, to je bilo u neke sitne noćne sate, ja igrom slučaja nisam spavala, ne znam zašto. Rekla je: 'Vido je umro', a ja sam rekla - 'Je li Vama dobro? Šta se događa Marija?' Jednostavno to neko vreme nisam procesuirala", ispričala je Nikolina i potvrdila nagađanja koja su se širila nakon smrti njenog supruga.

"Pa, manje više sve što je napisano je istina", priznala je Nikolina, pa na pitanje da li su bili verni jedno drugom rekla:

"Pa ja jesam", rekla je i priznala da nije pretpostavila da joj je suprug bio neveran.

vidoje ristovic i nikolina pisek.jpg
Kurir / Dragan Kadić 

"Bila je prisutna jedna ženska osoba u privatnom stanu, ja više ne znam ni kako se ona zove, toliko mi je to važno, koja je priznala da je bila u nekakvoj vezi sa njime, a moj svekar je to formulirao kao masaža... Sve je jako čudno, uglavnom zdravstveni nalaz je potvrdio da je umro od zatajenja srca", ispričala je Nikolina voditeljki Tatjani Jurić u novoj sezoni podcasta "Skip Or Beep", a prenosi Index.hr.

Nikolina je priznala da je bilo momenata kada joj je to saznanje jako smetalo, ali da je morala da se fokusira na decu.

"Imala sam trenutke kada me to jako ljutilo, ali onda sam shvatila da je to jako nebitno i da gubim energiju, a imam puno važnije probleme u životu i stvari koje moram rešavati, na koje se moram fokusirati...decu o kojoj moram da brinem", rekla je Nikolina i otkrila zašto je prestala da nosi crninu.

"Ja sam odustala od te crnine kada mi je ona prestala goditi, jer neko vreme mi je godila, postoje razlozi ti svetovni običaji koliko god izledali bizarno zapravo imaju smisla... Jer se te želiš da se sakriješ, utopiti i poručiti svima da odstupe, ali mom slučaju niko nije odstupao, tako da mogla sam se ja zamotati u crno od glave do pete i napraviti prorez za očima - to bi bilo isto. Ta crnina moja nije odbijala napade drugih što inače u normalnim situacijama radi. Te postavke nisu radile u mom slučaju, onda sam ih ja maknula", zaključila je.

Pogledajte još fotografija Nikoline Pišek u galeriji ispod.

Instagram / nikolina_pisek Slabost ka modi i luksuznim tašnama!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna