Biznismen Miodrag Kostić dugo je bio "pod lupom" medija najviše zbog veze s Natašom Bekvalac i braka sa Marijanom Mateus. O svom emotivnom život on je govorio samo jednom prilikom.

"O mojoj bivšoj supruzi Marijani (Čolić, u široj javnosti poznatija kao Marijana Mateus, prim. aut.) sa kojom imam troje dece mogu sve najbolje da kažem. Javnost zna nju i Natašu sa kojom sam bio nepune četiri godine. Imao sam još par veza koje su bile po par godina ali nisu bile toliko javne. Nisam od onih koji vole da menjaju žene na svakih par meseci. Ta javnost koju spominjete je u vezi sa Natašom donela dosta problema. Čak i veza koja bi mogla biti uspešna kada dođe u javnost onda ta javnost pravi dosta problema. Voleo bih da neka moja buduća veza bude daleko od očiju javnosti", rekao 2005. godine u emisiji "Sve što mi pripada" Kostić.

O tome kakav je otac najbolje svedoči njegova supruga Marijana koja ima visoko mišljenje o njemu:

"Oni ne žive sa mnom i onda kad se vidimo ja se trudim da im maksimalno posvetim vreme. Mojoj bivšoj supruzi to nekad smeta jer posebno ćerke kad me vide polete u zagrljaj, ljube me. Kaže mi Marijana, pa ona me ne poljubi po šest meseci dok smo zajedno a vidi kako tebe grli i ljubi. Jesam, priznajem, u to vreme kao malo konzervativni Crnogorac sam jedva čekao da dobijem sina, ali sa ove distance su upravo ćerke te koje obožavam posebno. Strog sam otac. Sa mnom nema pregovora. Kad kažem ne, onda je ne. I svo troje znaju pravilo - dok si dobar sportista i dobar đak imaš sve. Onog dana kada prestaneš to da budeš, e onda nema ništa", rekao je tada Miodrag i priznao da nije lako biti sa njim u emotivnoj vezi.

marijana mateus 6-min.jpg
Instagram / marijanamateus 

"Više spadam u one koji su se opekli jednom i onda dobro razmišljaju da li će to uraditi i drugi put. U tom smislu sam konzervativan. To da li je plava ili crna, visoka ili niska. Ili to da li ima fakultet ili nema mi je sve manje bitno. U godinama u kojima se ja nalazim meni je najbitnije da naiđem na ženu koja je slične energije kao ja. Neko ko može da podnese svu tu brzinu, gužvu. Ja kad uđem u osam u ove kancelarije, u ovaj rudnik kako ja to zovem, ja često ne izađem do 10 uveče. Malo je žena koje će to da trpe",  zaključio je Miodrag Kostić.

Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka ali nije zaboravila mladalačku ljubav s Miodragom. Šta više, i posle punih 17 godina od rastanka, tvrdi da nije srela sličnog muškarca. Nataša je ranije isticala da joj je biznismen bio velika podrška ali i da joj nije davao novac niti skupe poklone, a sada priznaje da ju je osvojio intelektom.

Nataša Bekvalac
ATA Images / Marija Mladjen 

"Jedini intelekt koji me je fascinirao i u koji sam bila zaljubljena doživela sam u svojim dvadesetim godinama. Posle toga nikada više nisam srela čoveka sličnog tipa. Volela bih da taj intelekt sretnem opet. Naravno pričam o Miodragu Kostiću. I dalje smo u kontaktu", priznala je Nataša za "Kurir" svojevremeno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"BIĆU VEČITO POLUGOLA!" Nataša Bekvalac progovorila o svom provokativnom stajlingu i o NAJVEĆEM KOMPLIMENTU koji je ikada dobila Kurir teleivizija