Kris Not je odlučio da spere ljagu sa svog imena i oglasio se prvi put otkako ga je više žena optužilo za seksualno napastvovanje pre dve godine.

Glumac koji je najpoznatiji po ulozi Gospodina Zverke u seriji "Seks i grad" poriče da je uradio bilo šta loše. Kaže da je samo varao ženu.

"Jesam izneverio svoju ženu, to je za nju bio strašan udarac, ne predstavlja me to u nekom baš lepom svetlu", kazao je Kris. "Ali to nije krivično delo."

Prema njegovim rečima, sve je plod jednog talasa optužbi. "Zvuči kao da se pravdam, ali nije tako. Ništa što ja kažem neće promeniti nečije mišljenje, ali neću ni da se tek tako pomirim sa svim.

kris not gospodin zverka 0647117575-min.jpg
Profimedia 

Ima mnogo stvari koje tek želim da uradim u svom poslu, imam decu koju treba da izdržavam. Sigurno ne mogu da se odmaram na lovorikama." Not kaže da su svi oko njega uplašeni i da se mnogi rukovode upravo strahom.

U decembru 2021. godine, dve žene su dale izjave za magazin "Holivudski reporter" kako ih je Not silovao. Prvoj se to dogodilo 2004. godine, a drugoj 2015. godine. Glumac je negirao ove optužbe, a u izjavio za javnost naveo:

"Optužbe protiv mene koje su izrekle osobe koje sam upoznao pre više godina, čak i decenija, su - kategorički - lažne. Ove priče mogu da datiraju od pre 30 godina ili pre 30 dana, ali `ne` uvek znači `ne`. Spomenuti odnosi su bili dobrovoljni sa obe strane. Teško je ne upitati se zašto su ove priče objavljene baš u ovo vreme. Ne znam sigurno zašto se one pojavljuju baš sada, ali znam ovo - nisam napastvovao te žene."

kris not sara dzesika parker seks i grad 0647083629-min.jpg
Profimedia 

Nedugo zatim, pojavila se i treća žena sa sličnim optužbama. Tvrdila je da ju je glumac seksualno napastvovao, a njena priča je objavljena u drugom magazinu.

Nedugo zatim, pojavila se i treća žena sa sličnim optužbama. Tvrdila je da ju je glumac seksualno napastvovao, a njena priča je objavljena u drugom magazinu. I ovu optužbu je Kris Nort negirao.

Posle ovih optužbi, nekadašnje saradnice u seriji "Seks i grad" Sara Džesika Parker, Kristin Dejvis i Sintija Nikson su objavile izjave u znak podrške ovim ženama. Premda nije bilo krivičnih prijava, Not je otpušten iz serije "Pravednik", a ideja da se kao Gospodin Zverka opet vrati u "Seks i grad" je napuštena.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"DANIJELI JE POMAGAO NEKO IZ SVETA POLITIKE, A ZNAM I KO!" Branislav Lečić o optužbi za silovanje: Smetao sam nekome sa zapada Kurir televizi