Dugi verenički staž Biljana Sečivanović i Aleksandar Nedić ozvaničili su venčanjem u septembru 2020. godine. Pevačica je često isticala da je uz supruga pronašla srodnu dušu, i istakla da se posle venčanja još više vole. Jedno drugio u svemu podržavaju, a Bilja ističe da suprugu ponekad i zamera neke stvari. Jedna od njih je to što provodi puno vremena na pecanju.

"Aca je birao planski da mu čovek pravi čamac, ali to je ogroman čamac za pecanje i uživanje. Prosto ti treba samo ono što tebe čini srećnim i ono u čemu ćeš ti da uživaš. Ja živim život, ja sam normalan čovek živim kako želim u skladu sa svojim mogućnostima. Ponekad mu kažem: ' Ajde prijatelju mani malo pecanje, odmori, nemamo gde više ovu ribu' . Drugi ljudi idu negde u švaleraciju, a moj ide u ribu, dosta je više s ribom", našalila se Bilja.

Njihova mirna luka je, samo na kratko, nedavno bila uzdrmana. Naime, bivša supruga je Aleksandra tužila za podelu bračne imovine.

"Tražim svoj deo koji mi po zakonu i pripada. Sve smo zajedno stekli tokom 27 godina zajedničkog života. Teško sam podnela sve to što mi se desilo i samu činjenicu da mi se porodica rasturila zbog Biljane. Ona će takođe da bude na sudu. U medijima sam videla da je rekla kako je plac već bio kupljen, a kuća sagrađena i da kad je ona došla nije imala nijednu zamerku. Videćemo šta će reći u ponedeljak", rekla je za Kurir Danijela i otkrila da je Aleksandar dom napustio zbog pevačice. Biljana ističe da je ovo nije poljuljalo jer zna šta je istina.

"Mene treba nešto ozbiljno da zgazi da bi me zgazilo. Borila sam se protiv mnogo vetrova, ružnih stvari i situacija kroz život, tako da za mene ovo i nije toliko strašno. Ne doživljavam kao šamar jer suprug i ja odlično znamo kakva je istina i šta je istina, a to ćemo i dokazati na sudu. U tom smislu sam bezbrižna i nemam dilema. Ja idem u ulozi svedoka, nisam nikome ništa uzela niti otela, sve što imamo je naše", rekla je za Grand online Biljana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Biljana Sečivanović na medenom mesecu s mužem Privatna arhiva