Dragana Mićalović uspela je da se izbori za svoje mesto u glumačkom svetu, sama sebi je, kako kaže, najveći kritičar, ali savete starije sestre Slobode Mićalović rado usvaja.

"Stalo mi je do mišljenja svih ukućana. Uglavnom odluke donosim sama, ali volim sa njom da se konsultujem i čujem njeno mišljenje, pa odlučim", rekla je za "TV Novosti" Dragana, koja je, kao i njena starija sestra, talenat nasledila od pokojnog oca Dragana koji je takođe bio glumac.

Pet godina od smrti oca Slobode i Dragane Mićalović
Antonio Ahel/ATAImages 

Mlada umetnica priznaje da još nije došla do stadijuma u kojem u potpunosti sama bira uloge.

"Nisam još uvek u poziciji da mogu toliko da biram. Nekako, još uvek smo mi ti koji su birani. Ali tekst, reditelj i ekipa jeste nešto što je lično kod mene presudno", objasnila je Dragana, koja priznaje da danas nije lako izboriti se za svoje mesto pod suncem.

"Teško je… Mnogo nas je, ali, sa druge strane, srećom se i više snima i radi. Verujem da se put koji je dug, stabilan i kvalitetan gradi teže i duže. Ne postoji recept za uspeh. Postoji Bog i neke stvari koje će se same namestiti onako kako je najbolje za nas. Ono što je do nas jeste pošten i iskren odnos sa ljudima, u poslu, trud, požrtvovanost i dobro u ljudima. Tim putem sebe vodim i šta god na kraju ispalo, miran je san", ističe Mićalovićeva.

Dragana je dodala i da se za sada ne usuđuje da deli savete mlađim kolegama.

"Bojim se da delim savete, jer veoma često, ako ne i u većini slučajeva, ne znam kuda i kako… Ali mislim da u mom odgovoru iz prethodnog pitanja, mladi mogu izvući ponešto šta mogu učiniti za sebe", zaključila je za pomenuti medij.

Još fotografija Dragane Mićalović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / hipokampelefentokamela, Kurir / Nemanja Nikolić Lepa glumica privlači pažnju gdegod da se pojavi!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

NOGE KAO ŠERON STOUN, DRAGANA MIĆALOVIĆ U VRELOM IZDANJU! Glumica u nikad kraćoj haljinici, SEVNULA G*ZA a kamera sve snimila Kurir televizija