Porodica Mićalović 5. juna 2017. godine suočila se sa velikom tragedijom - preminuo je glumac Dragan Mićalović, koji je iza sebe ostavio suprugu i tri ćerke - Slobodu, Draganu i Mirjanu.

Glumice Sloboda i Dragana, koje uspešno koračaju očevim stopama, u jednom od retkih intervjua u kojima su govorile na ovu temu istakle su da bol i tuga za ocem nikada neće prestati.

"Nije lako govoriti o tim stvarima. Držimo se, kao što verujem da se svaka druga porodica bori kada doživi takvu nesreću. Svako to podnosi na svoj način, ali je teško", rekla je Sloboda Mićalović svojevremeno za "Story", dok je Dragana dodala:

"Obe smo morale da budemo jake, nekada svoju snagu ja pružam njoj, a nekada je ona uliva meni. Kako-kad, zavisi od trenutka".

Sloboda i Dragana Mićalović pre pet godina su izgubile oca
Antonio Ahel/ATAImages 

Dragan Mićalović pre šest godina sahranjen je na groblju Lešće, a na poslednjem ispraćaju govor je održao njegov zet, glumac Vojin Ćetković, Slobodin suprug. Tom prilikom istakao je da je Dragan bio izuzetno požrtvovan suprug, otac i deda, kao i da su ćerke bile uz njega do poslednjeg trenutka.

Šest godina od smrti oca Slobode i Dragane Mićalović
ATA Images/Antonio Ahel 

"Osobina zbog koje sam mu se uvek divio je dostojanstvo. Teško je biti glumac u Srbiji, sačuvati svoje dostojanstvo, obraz, dostojanstvo svoje porodice. Bio je najvoljeniji otac kojeg sam poznavao. Njegove ćerke uvek su bile uz njega, kao obezbeđenje nekog cara. Ljubav je delio kao besplatne ulaznice svog pozorišta. Voleo ga je svako ko ga je poznavao bar i minut. Gledao sam dok ga je Boba držala za ruku i rekla mu je ljubeći ga u čelo: 'Putuj anđele moj i ne brini, biće sve u redu.' Ugasi se svetlo, spusti se zavesa, nastade muk", rekao je tada Vojin u svom govoru.

Sloboda Mićalović je i ove godine, na godišnjicu očeve smrti, objavila njegovu fotografiju, nakon čega su počele da pristižu brojne poruke podrške.

Još fotografija Slobode Mićalović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / sloboda_micalovic_boba, Profimedia Stil lepe glumice očarava sve

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna