Iako Sloboda Mićalović nije želela mnogo da se meša mlađoj sestri u odluke koje je donosila u karijeri, već ju je puštala da gradi svoj put, kao starija i iskusnija uvek je tu da pohvali, ali kada treba i iskritikuje mlađu Draganu.

Dragana Mićalović rekla je da voli da čuje sestrine kritike, a Sloboda ističe da je to veoma važno za glumca.

"Profesionalni odnos Dragane i mene se zasniva na tome da kritika uvek postoji. Isto tako postoji i pohvala, kad se ona zasluži! Smatram da jedino tako glumac može da napreduje. Kad bi ga svi uvek tapšali po ramenu, ne bi baš bilo najbolje", rekla je Sloboda za "Alo".

Karijera Slobode Mićalović traje više od dve decenije
Youtube/RTS/Printscreen 

Na pitanje da li je emotivna, odgovorila je:

"Emotivna? Šta vi mislite, da li sam ja emotivna? (smeh) Mislim da je svaki glumac i previše emotivan, mnogo više nego što bi to trebalo da bude. Svaka vrsta emocije je dobrodošla."

Glumica je istakla i da obožava poeziju, ali da se retko usuđuje da je govori.

"Obožavam poeziju, ali je retko govorim, iz prevelikog poštovanja prema poeziji. Smatram da nisam dorasla još tom izazovu. Recimo, šta god da se izabere od Matije Bećkovića ja sam tu da podržim. Rasplače me misao, tema", objasnila je za pomenuti medij.

Osim na poslovnom, Sloboda je ostvarena i na privatnom planu, a svaki slobodan trenutak koristi da provede vreme sa suprugom Vojinom i ćerkama, bliznakinjama Verom i Milom, koje za sada ne pokazuju želju da se bave glumom.

"Mojoj deci je sve to interesantno. Način na koji one kada odgledaju predstavu ili film analiziraju sve to, ja se zbunim. Ja u tim godinama, iako mi je tata bio glumac, nisam imala pojma da tako rezonujem, ali ne vide sebe kao glumice. Sada su u nekoj novoj fazi. Bude se neke nove devojke u njima, neki karakteri, a to treba da se isprati, ali sam zadovoljna jako", rekla je nedavno Sloboda.

Još fotografija Slobode Mićalović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / sloboda_micalovic_boba, Profimedia Stil lepe glumice očarava sve

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna