Velika tragedija zavila je u crno Tinu Ivanović. Pevačici je juče u Vrnjačkoj Banji od srčanog udara preminula majka, piše "Kurir". Tina je slomljena od tuge i bola, a od majke se oprostila i emotivnom porukom na društvenim  mrežama.

"Nema više moje mame, zašto si mi otišla, majčice moja", napisala je pevačica, koja će majku sahraniti u ponedeljak na beogradskom groblju Lešće.

Tina Ivanović je nedavno otvorila dušu i kroz suze pričala o teškom odrastanju.

"Ne valja ni sve otkrivati. Detinjstvo nije bilo lako, moram reći da sam se rodila u Kosovskoj Kamenici, pa smo se 1974. godine doselili u selo kod Velike Plane, moja sestra, mama i tata. Tu kreće novi život, kuća i sredina, sve novo. Tata je bio građevinski radnik, a majka, sestra i ja smo ostajale kod kuće same. Otac se borio da zaradi novac i koliko-toliko da nas odhrani. Kad smo kretali u školu, morali su da se uzimaju krediti da bi se kupovale knjige, garderoba i sve što je potrebno", ispričala je kroz suze Tina svoju priču za "Kurir", pa dodala:

"Izvinite što imam knedlu u grlu, ali ne mogu reći da sam živela nesrećno, imali smo dovoljno da pojedemo i popijemo."

Tina Ivanović je maloletna rodila sina Danijela, kog je u detinjstvu na neko vreme napustila zbog neslaganja sa suprugom i njegovom porodicom.

"Samo ja znam koliko mi je u tom periodu bilo teško. Mnogo sam patila. Kada je trebalo da vidim svoje dete, bivši suprug i njegova porodica mi to nisu dozvolili. Nikada ga se nisam odrekla. Pa, koja majka ne bi volela da bude sa svojim detetom. Ne mogu vam nabrojati koliko puta sam kolima odlazila do kuće u kojoj je živeo i čekala ga", ispričala je svojevremeno pevačica za domaće medije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

TINA IVANOVIĆ PRIČALA JE O NAVALENTNIM GOSTIMA I NEPRIJATNIM SITUACIJAMA: Postoje kvazi pevačice koje kvare ugled nas pravih! Kurir televizija