Manekenka Ivana Korab pre dva meseca rodila je drugo dete, sina Nou, dok njen stariji naslednik Mateo ima dve i po godine. Iako stariji sin nije ljubomoran, Ivana priznaje da često krišom grli i ljubi mlađeg.

"Moram da se krijem da ga cmačem i da ga gnjavim, da ne bi Mateo postao ljubomoran. Ali stvarno nije, i on ga isto ljubi i mazi", počela je na "Una" TV priču manekenka, koja se odmah nakon porođaja vratila svim regularnim obavezama.

"10 ili 15 dana posle porođaja sam već išla po Matea u vrtić, ja sam neko ko je stalno u pokretu. Ako si neko ko nije organizovan, ne možeš to da postigneš", kaže Ivana, koja u drugoj trudnoći nije vodila računa o ishrani i kilaži.

"U prvoj trudnoći nisam jela puno, a ugojila sam se 21 kg. E onda sam u drugoj trudnoći bila u fazonu 'E sad ćeš da jedeš, jer očigledno se gojiš pa makar i pomirisala hranu'", rekla je kroz smeh.

Ivana Korab prvo dete dobila je iz trećeg pokušaja vantelesne oplodnje - prvi nije uspeo, a nakon drugog je izgubila bebu.

"Posle prvog neuspelog pokušaja vantelesne sam mesec dana bila kao zombi, a onda kad rodiš to divno stvorenjce toliko zaboraviš sve ružno i negativno", ispričala je manekenka, koja želi još dece.

"Volela bih da imam još dece. Pošto moj suprug ima jedno dete iz prvog braka, onda smo se dogovorili, ja sam mu rekla: 'Rodiću dvoje dece i dvoje ću da usvojim'. Ja sam mu to rekla pre nego što smo se prvi put i poljubili, on je toga bio vrlo svestan. Volela bih i devojčicu, ali na to ne može da se utiče, pa ako ću da imam fudbalski klub - fudbalski klub", zaključila je.

Još fotografija Ivane Korab pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/ivanakorab Ivana Korab

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

IVANA KORAB O RODITELJSTVU: Namučila sam se da dobijem sina Kurir televizija