Ivana Korab se porodila danas carskim rezom, pre termina, a već je objavila fotografiju bebice. Manekenka je, na svom Instagram nalogu objasnila  i da još nije stigao njen termin za porođaj, ali su bile počele tegobe. 

Dobila je bolove, slične jačim menstrualnim grčevima, pa je javila doktorki šta se dešava. Verovala je da nije u pitanju ništa strašno, ali je dobila preporuku da uradi što pre CTG.

Kad je poslala snimak doktorki, od nje je stigla amo jedna poruka - "Dolazim".

"Au, nije trebalo još da se porodim… totalno nespremna, ali gospodin je rešio da on dolazi", napisala je manekenka. Porođaj je, očigledno, tekao potpuno po planu, baš kao i sa prvim sinčićem. 

3484160_111_ff.jpg
Insagram / ivanakorab 

Podsetimo, Ivana je obe bebe začela vantelesnom oplodnjom, a podvrgla se proceduri četiri puta. "Imala sam desetu anesteziju za dve i po godine, tako da ima svojih loših strana, ali kad dođe bebana sve će to biti zaboravljeno kao i prvi put", rekla je Ivana ovim povodom za "Blic".

Manekenka je govorila da bi, pošto već ima sina, sada volela da dobije ćerku, ali najvažnije joj je da sve prođe u redu.

"Uvek sam želela da imam i dečaka i devojčicu, ali se svi šale da sam mama za dečake i da će biti opet dečak. Bitno je da sve prođe kako treba, ako bude još jedan dečak - usvajam devojčicu i rešili smo", rekla je Ivana. Pogledajte i galeriju njenih slika!

Instagram/ivanakorab Ivana Korab

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna