Ivana Korab u februaru 2021. godine rodila je sina Matea, kog je dobila putem vantelesne oplodnje, a budući da ona i njen suprug priželjkuju i drugo dete, manekenka je ponovo ušla u isti proces.

"Proces druge vantelesne oplodnje. Da ne brinete, super sam", poručila je ona na Instagramu, uz fotografiju iz bolničke postelje, a pratioci su joj uputili brojne poruke podrške.

Ivana Korab otvoreno je putem društvenih mreža delila detalje svoje borbe za potomstvo, te je tako svojevremeno otkrila i da je Matea dobila iz trećeg pokušaja vantelesne oplodnje, dok je nakon drugog izgubila bebu.

"Kada sam saznala da sam ostala u drugom stanju bila sam presrećna, na sedmom nebu. Budući da lekari predlažu da se, kako embrion ne bi ispao, leži par dana, otišla sam kod mame i tamo provela neko vreme. Predlog je bio dva, ja sam ležala četiri dana, bukvalno sam ustajala samo da odem do toaleta i da se istuširam. U jednom momentu posetio me je brat sa mlađim sinom i kada sam silazila niz stepenice da ih dočekam niz noge je počela da mi curi krv, poput scene iz nekog horor filma. Toliko mi je bilo teško da sam naricala, nisam mogla da se suzdržim. Mesec dana sam bila kao zombi. Po sedam sati dnevno sam na telefonu igrala neku glupu igricu", ispričala je manekenka jednom prilikom u snimku koji je objavila na Instagramu.

Uprkos lošem iskustvu, nije odustajala. Pola godine kasnije, treći put je otišla na vantelesnu oplodnju, zatrudnela, i prošle godine rodila zdravog dečaka.

"Poenta je koliko ti hrabrosti treba da prolaziš kroz sve to, da ne digneš ruke i ne kažeš: 'E, okej, nije mi suđeno'. Ne znači da ti nije suđeno, već samo da ti malo više vremena treba, da moraš malo više da se potrudiš", rekla je tada Ivana.

Još fotografija atraktivne srpske manekenke pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/ivanakorab Ivana Korab

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna