Vesna Zmijanac važila je za jednu od najprivlačnijih žena u Jugoslaviji, a njen život obeležile su velike i bolne ljubavi. Njen emotivni život oduvek je intrigirao javnost, i kada je bila na vrhuncu popularnosti, ali i kasnije.

Nakon razvoda od Vladimira Jovanovića sa kojim je dobila ćerku Nikoliju, samo jednog partnera je predstavila javnosti. Veza sa biznismenom Željkom Ristićem okonačana je burno.

"Dugo me je varao. Prethodne prevare je vešto skrivao, ali u poslednjoj sam ga lično razotkrila. Zatekla sam ga u liftu naše zgrade u zagrljaju voditeljke koja je poznatija po bahanalijama na splavovima, nego svojim poslovnim angažmanima "izjavila je Vesna pre nekoliko godina, a onda su mediji navodili da je reč o voditeljki Tamari Stojmirov, sa kojom se Željko zabavljao nekoliko meseci nakon raskida sa Vesnom.

"Znam ja sve o njoj, i mnogo više nego što svi misle. Mnogi o njoj znaju mnogo toga, a ja neću da joj dajem na važnosti i pravim joj reklamu", rekla je Zmijančeva za "Kurir" kada su je pitali da li je Tamaru zatekla sa Željkom u liftu.

Pevačica ne krije da joj se udvaraju, prilaze na nastupima, ali da ona tu vrstu pažnje danas posmatra drugačije.

"Ne gledam nikoga na taj način, kada je muški rod u pitanju, imam mnogo godina da bi mi se udvarali. Ima mnogo njih koji imaju čudna osećanja prema meni, svega ima, ne mora da znači da mi se udvaraju kao ženi, ali me vole, dobijam najljubavnije poruke", rekla je za "Blic" Vesna koja je bila u braku sa harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, a njihov razvod bio je buran. 

vesna zmijanac.png
Youtube/Printscreen/Vesna Zmijanac 

"Često sam se osećala usamljeno, jer su svi u meni gledali pevačicu Vesnu Zmijanac, s kojom žele da se druže i dive joj se, a ne Vesnu običnu ženu, odličnu kuvaricu, što sam, između ostalog, i bila kada se reflektori pogase. Tu Vesnu nisu poznavali niti su želeli da upoznaju. Stoga se dešavalo da sam se često s nastupa ili nekog privatnog druženja vraćala još usamljenija nego da sam ostala kod kuće. Mnogo puta sam se pokajala što sam dragoceno vreme davala ljudima koji to ne zaslužuju", rekla je Vesna koja je naučila da kvalitetno provodi vreme sama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

VESNA ZMIJANAC ŠOKIRALA IZJAVOM O SVOJIM POROCIMA: Bila sam kao majmun, morala sam sve da probam! Jednom kolegi je poklanjala sve Kurir televizija