Jedan od najboljih engleskih fudbalera svih vremena otkrio je koja igra ga je tokom aktivnih sportskih dana opuštala. Dejvid Bekam je debitovao za Englesku 1996. godine, bio je kapiten šest godina, a kako bi se fokusirao na svoju igru nalazio je različite "izduvne ventile".

Golman Ben Foster s kojim je Bekam delio godinama klupu otkrio je neverovatan hobi fudbalskog asa.

"Donosio je Lego setove u Englesku. Otišao bi u svoju sobu i celu noć samo slagao Lego kocke", rekao je Foster  i istakao da je Dejvidu to pomagalo da rastereti glavu i opusti se pre napornih utakmica.

"Volim Lego jer me opušta. Imam 47 godina  sedim do 2, 3, 4 ujutro uz Lego kocke jer me zapravo to opušta", otkrio je nedavno i sam Bekam i dodao da voli i da kuva.

 "Volim  da kuvam za svoje roditelje i prijatelje, mislim da je to zbog načina na koji sam odgajan", rekao je jednom prilikom Dejvid koji se godinama bori sa opsesivno-kompulzivnim poremećajem.

"Imam opsesvno -kompulzivni poremećaj zbog kojeg sve moram da raspoređujem u prave linije i sve mora da bude upareno", rekao je Dejvid koji živi sa suprugom i troje dece.

"Tako dobro čistim kuću da nisam siguran da moja žena to dovoljno ceni, iskreno. Kada su svi u krevetu, ja idem okolo i uveravam se da je svuda sve uredno", rekao je za dokumentarac koji će se uskoro prikazivati na "Netfliksu" Dejvid, a onda dodao:

"Čistim sveće, prekidače za svetla vraćam na prvobitne položaje, pazim da je sve uredno. Mrzim da se probudim u neredu. Skidam vosak za sveće, čistim staklo", rekao je poznati Britanac koji ume da ustane tokom noći kako bi usisao tepih tako da ima savršene prave linije, kao fudbalski teren.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Šminkanje Viktorija Bekam Instagaram/victoriabeckhambeauty