Bivši muž Vesne Zmijanac, doktor ekonomskih nauka Vladimir Jovanović, rešio je da se okuša u ugostiteljstvu. Otvorio je kafić na Dorćolu u kom i radi kao konobar, a komšije tvrde da je to uradilo za svoju dušu.

"Vlada je skoro otvorio kafić. Još se nije uhodao. Otvorio ga je pored svog prijatelja, pa su sad konkurencija. Ima lep pogled na reku. To je on uradio za svoju dušu, da ima čime da se zanima u penziji. Prijatan je jako čovek, srdačan. Nije mu loš ovaj biznis, ali videćemo kako će da ide. Sad kreće baš hladno vreme, pa nije najbolji deo godine za ugostitelje, ali ne treba gubiti nadu", rekao je za "Kurir" Vladin komšija i prijatelj i istakao da Vesna i Nikolija nisu bile na otvaranju.

"Vesnu nisam video da je bila na otvaranju, a ni Nikoliju. Možda su bile kada ih niko nije video. Nije to veliki prostor, mali je to objekat, ali opet može fino da se zaradi. Nažalost, danas nije došao na posao, možda je otišao da završava papirologiju. Obaveze su velike oko ugostiteljske delatnosti, nije to lako... Rekao mi je da je ovo otvorio za svoj merak, nema neke ambicije", rekao je on.

Inače, Jovanović je doktor ekonomskih nauka, a svojevremeno je radio kao šef marketinga RTS-a. Nikolija poštuje očevu odluku da se medijski ne eksponira ali je s njim, kao i s majkom, u sjajnim odnosima.

"U savršenim sam odnosima i sa majkom i sa ocem. Tata nikada nije želeo medijski da se eksponira i mi tu odluku poštujemo. Situacije u kojima se oslanjam na oca? Pa na iste kao i na majku. Oslanjam se na to što me vole i što ih volim, to je sva podrška koja mi treba od njih. Kada ste mlađi, kada ste dete, mama i tata su vam sve na svetu i oni su bili stub na koji sam se ja oslanjala kroz život, ali sada imam Relju i svoju decu i odrasla sam i od njih primam i dajem im svu svoju ljubav", rekla je Nikolija svojevremeno koja razvod roditelja nije lako podnela.

nikolija jovanovic 3.jpg
Instagram / nikolijaofficial 

"Kada sam se rodila, ničega mi nije manjkalo materijalno, ni od strane majke, ni od strane oca, ali oni su bili razvedeni i ja sam kao dete uvek imala dve spavaće sobe, dva radna stola, dva ormana, sve duplo. Kao mala sam maštala da imam samo jednu sobu, jedan orman, radni sto. To izobilje me je uvek rastuživalo, jer sam ja htela da budu zajedno", rekla je Nikolija. koja je svojevremeno otkrila da njen otac nije presrećan što je krenula majčinim stopama.

"Moj otac je ‘alergičan‘ na sve što ima veze sa šou-biznisom, još iz perioda kada je bio sa mojom mamom. On mi kao doktor nauka ne bi savetovao da se bavim pevanjem", rekla je svojevremeno Nikolija za jedan magazin.

Posle razvoda od Vesne, Vlada se ponovo oženio i u drugom braku dobio još dvoje dece, ćerku Teodoru i sina Luku.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna