Bela Hadid se povukla sa javne scene pre nekoliko meseci i sada je obradovala sve svoje fanove novim objavama na Instagramu.

Više od 59 miliona pratilaca moglo je da zaviri u život žene koja je proglašena najlepšom na svetu, a bori se sa zavisnošću i teškom bolešću već dosta dugo.

"Uskoro će 10 meseci kako više ne pijem", napisala je Bela na svom Instagramu. "Ponosna sam na sve one koji su prestali da piju i one koji su mesec jul iskoristili da hrabro kažu da su imali problema s alkoholom."

bela hadid 0787538119-min.jpg
Profimedia 

Bela je takvih problema imala dosta. "Ja sam svoje popila", kazala je u jednom intervjuu prošle godine. "Volela sam alkohol i stigla sam do te tačke da otkazujem izlaske kad osetim da neću biti u stanju da se kontrolišem."

Prema njenim rečima, dešavalo se da se usred noći probudi sa napadom strašne anksioznosti. "Zato su počele i da me muče brige čak i kad popijem tek pokoje piće." Svoj prekid sa alkoholom manekenka je dokumentovala i na TikToku, gde se trudi da normalizuje život bez pića. "Bela Hadid je prestala da pije, prestajem i ja", pišu joj pratioci na ovoj društvenoj mreži.

Bela ima mnogo problema i sa Lajmskom bolešću, pa se podvrgla i intenzivnim tretmanima, o čemu je nedavno pisala njena sestra Džidži.

bela hadid 2-min.jpg
Instagram / bellahadid 

Čim je objavila Belinu sliku uz komentar "jedva čekam da se vratiš", usledila je salva oduševljenih komentara. Zbog njih je Džidži ubrzo morala da doda kako nije htela da ovim najavi sestrin skori povratak, jer ne zna ni da li će se ni kada će se on uopšte desiti.

bela hadid 0727719633-min.jpg
Profimedia 

Majka Jolanda Hadid je, takođe, objavila poruku podrške svojoj ćerki, a upravo pomoć najbližih je manekenki trenutno najviše i potrebna. To bar sugeriše anđeoski broj 222 koji uporno ispisuje, što je objavila i na svom Instagram nalogu. Poznavaoci kažu da je ovo magični broj i da upućuje osobu da se otvori i prihvati dvostruku prirodu svoje situacije.

bela hadid 222.jpg
Instagram / bellahadid 

Više slika lepe manekenke pogledajte u galeriji!

Profimedia Manekenka iskreno o plastičnim operacijama i depresiji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"MLADI SVE ČEŠĆE KONZUMIRAJU KOKAIN, MEŠAJU GA SA ALKOHOLOM!" Eksperti: Govore "to svi rade", ali JEDNA STVAR IM JE UGROŽENA Kurir televizija