Vanda Nara, žena poznatog fudbalera Maurija Ikarda, često je na naslovnim stranama portala, ali sad je rešila da lično obrati javnosti zbog tekstova o njenoj bolesti.

Nedavno je objavljeno da lepa Argentinka boluje od leukemije, ali su ove vesti nju strašno naljutile. Zato se i oglasila na Instagramu, gde je prati 17 miliona obožavalaca.

"Odlučila sam da obavim rutinske zdravstvene analize, što obično radim ili jednom godišnje ili kad putujem", napisala je Vanda. "Neke vrednosti su bile loše i odlučila sam da se smestim u bolnicu kako bi se obavile i sve druge provere.

Narednog dana, opet na svoj zahtev, napustila sam tu kliniku i prešla u specijalizovanu ustanovu radi dodatnih pretraga. Uradila sam to da bih dobila dodatne informacije nakon prvih analiza.

vanda nara-min.jpg
Instagram / wanda_nara 

Kao i sve druge majke, želela sam da sakrijem svoje strahove i brige od dece, naročito imajući u vidu da još nismo imali tačnu dijagnozu.

Nažalost, moja deca su informaciju dobila od jednog novinara - dao je dijagnozu koju ni ja sama nisam imala. Medicina nije precizna, u to vreme nije prošlo ni 24 sata od moje prve analize.

vanda nara maurio ikardi-min.jpg
Instagram / wanda_nara 

Moja deca su uvek saznavala sve od mene lično", žali se Vanda. "Ovo nije trebalo da bude izuzetak. Ali ja sam želela da imam više rezultata u šaci, a što je još važnije - da to bude u trenutku koji ja izaberem."

Vanda se zahvalila čitavoj porodici, kao i prijateljima koji su joj uputili izraze ljubavi i naglasila da je već kod kuće i da čeka dalje rezultate testova. Ona ima petoro dece - dve ćerke s Maurom i tri sina iz prethodnog braka. Kažu da je Mauro hteo i da ostavi fudbal da bi bio pored nje.

vanda nara maurio ikardi zagrljaj.jpg
Instagram / wanda_nara 

Čitava porodica je doputovala juče u Istanbul gde će njen muž igrati sledeću sezonu za Galatasaraj. "Ne idem na lečenje, pratim Maura", napisala je zgodna Vanda na svom Instagram nalogu, a na slikama su i detalji čarobne vile u kojoj će živeti u turskoj prestonici.

Instagram / wanda_nara Žena fudbalera Maura Ikardija ima ozbiljnih problema sa zdravljem.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO: 

"FUDBALERI UPOZNAJU PARTNERKE S SAIGRAČIMA, PA JE DELE KAO LOPTU!" Sočni trač koji budi intrigu: Jedna pevačica radi SVE za nastup Kurir televizija