Megan Markl u kraljevsku porodicu stigla je kao devojka koja je omiljena u Holivudu, sa brojnim uticajnim prijateljima. Iz godine u godinu krug njenih prijatelja se smanjio i mnogi odnosi su prekinuti. Ovih dana joj je, kako se čini, leđa okrenula i dugogodišnja prijateljica Serena Vilijams.

Dok se bavila glumom Megan je okružena brojnim poznatim ličnostima kao što su Maraja Keri, bračni par Kluni, Opra Vinfri, a tenisku zvezdu izdvajala je kao svoju blisku prijateljicu. Ipak, čini se da je ovo još jedno u nizu prijateljstava koja je Megan prekinula.

Supruga princa Harija nije prisustvovala zabavi koju su organizirali teniserka i njezin suprug Aleksis Ohanijan.

Serena Vilijams
Profimedia 

Naime, zabava je zamišljena kao slavlje povodom otkrivanja pola deteta koje iščekuje poznati par, a sve je bilo vrlo raskošno ukrašeno. Ipak, među zvanicama nisu bili ni Megan ni Hari što je bilo dovoljno da se pokrenu priče o prekidu prijateljstva. Poznato je da Serena organizvala zabavu kada je Megan bila trudna, a bila je među zvanicama na kraljevskom venčanju u Londonu 2018. godine.

Megan i Hari su nedavno prekinuli kontakt sa Bekovima, jer su dizajnerka i fudbaler navodno oktrivali detalje o njihovom životu. Nisu bili ni na venčanju Bruklina Bekama što je još jedna potvrda su prijateljski odnosi uzdrmani,

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl! Kurir televizija