Haris i Melina Džinovićvenčali su se nakon 12 godina zajedničkog života u julu 2014. godine. Tajna njihove duge ljubavi je u tome što su se "jednostavno našli", i to što probleme rešavaju bez odlaganja. Ipak, i oni su, baš kao i svi drugi parovi, imali probleme.

"Kad je Melina došla prvi put kod mene u trenucima kad smo se zabavljali, žena je bila u šoku jer nije mogla da veruje da živim sam. Sve je bilo sređeno i pod konac u stanu, sve je na krevetima bilo zategnuto do tančina, pa je mislila da je lažem i da sa mnom živi neka žena koju krijem. Mislila je da nema šanse da ja to sve sređujem i peglam. Posle joj je bilo jasnije ko sam. Tad je počela da tumba po stvarima u stanu ne bi li našla neku žensku stvar, nešto što će da ukaže na to da pored nje postoji još neka žena u mom životu, ali nije našla nijedan trag! Kasnije je videla koliko je sati i shvatila je da sam stvarno takav", tvrdi Džinović i dodaje da je zbog svega imao problem i s kućnom pomoćnicom jer mu je premeštala garderobu:

"U tom periodu imao sam probleme sa spremačicom koja mi je dolazila jer mi je prevrtala stvari po stanu, pa složi drugačije i nisam mogao da nađem sve što mi treba", rekao je Haris za "Informer" dok je i sama Melina priznala da je na početku veze bila veoma ljubomorna, te da je Harisa stalno proveravala. Sada, kako kaže, to nikada ne bi radila.

Ljubavna priča Harisa i Meline Džinović
ATA Images/Antonio Ahel Ljubavna priča Harisa i Meline Džinović

"Bila sam kao pravi psihopata, a sada me je sramota što sam ga proganjala tokom prve tri godine braka. Proveravala sam mu telefone, kreditne kartice i postavljala trik pitanja koja su njemu bila smešna, a ja sam mislila da sam mnogo pametna. Sada smatram da je takvo ponašanje ponižavajuće za ženu, ali budući da ga tri godine nisam uhvatila u prevari, odlučila sam da prestanem sa takvim postupcima i ljubomora je nestala", iskrena je bila u razgovoru za "Story" ona.

"Ja sam se u svog muža ludo zaljubila i otišla sa njim ne razmišljajući ni o čemu drugom, što je na kraju ispalo super. Međutim, sa ove tačke gledišta, šanse da se to desi zaista su male. Ne znam koliko je ljudi koji su se 'zaleteli' tako kao mi i da im je uspelo da funkcionišu dugo i dobro. Znate kako se kaže - 'blic brak, ekspres razvod'. Mi smo se naprosto povezali. Hari me od prvog dana fascinira i svojim stavom, i razmišljanjem, i odnosom prema životu, što se do danas nije promenilo. Maksimalna mi je podrška, ne guši me, već me gura kroz život, pomaže mi da budem bolja u svemu i time me svakodnevno osvaja", ispričala je jednom prilikom modna dizajnerka.

Pogledajte još fotografija Meline i Harisa u galeriji:

ATA / Antonio Ahel Ljubavna priča Harisa i Meline Džinović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

Haris Džinović izjava Kurir