Ana Ivanović je ostvarila velike uspehe u svojoj sportskoj karijeri, a dospevala je i na listu najviše plaćenih teniserki na svetu. Napustila je sport 2016. godine, a iste godine se i udala za Bastijana Švajnštajgera.

Tri godine kasnije i Bastijan se povukao iz fudbala u kojem je osvojio najviša priznanja. Sa Bajernom iz Minhena je više puta osvajao Bundesligu, a sa nemačkom reprezentacijom zlatnu medalju na Svetskom kupu.

Njihova ljubavna priča je privlačila ogromnu pažnju javnosti. Prema priči Svetislava Pešića, tada trenera košarkaša Bajerna, upoznala ih je njegova ćerka Ivana. Ona je i sama udata za nemačkog košarkaša Jana Jaglu.

ana ivanovic bastijan svajnstajger 0686425154.jpg
Profimedia 

U to vreme je Bastijan bio u sedmogodišnjoj vezi sa manekenkom Sarom Brandner pa su svi iščekivali njihovo venčanje. Susret s Anom je promenio sve. Basti se ludo zaljubio, raskinuo sa Sarom i ostatak je dobro poznat.

Anino i Bastijevo venčanje je nazvano "sportskom svadbom decenije".Prvi termin je otkazan da bi se izbegli paparaci, a njih dvoje su bez dvoumljenja platili kaznu od 500.000 evra zbog propuštenih rezervacija u Veneciji.

Ni na čemu se nije štedelo, a ispoštovani su razni običaji. Ana se venčala kao pravoslavka i to u jednoj od katoličkih crkava koje to dozvoljavaju, a kažu i da je uspela da mladoženju nagazi kad je rekla "da".

Ipak, odnos prema novcu je tipično zapadnjački. Bračni par Švajnštajger je odlučio da sklopi predbračni ugovor, a po njemu - u slučaju razvoda - svako zadržava svoju imovinu. Bankovni računi su razdvojeni, a za decu je sve do detalja predviđeno odredbama ugovora.

ana ivanovic bastijan svajnstager.jpg
Instagram / anaivanovic 

 Ana odlično zarađuje i nakon odlaska u sportsku penziju. Ona je bila jedna od najmlađih sportistkinja koja je potpisala doživotni ugovor s kompanijom Adidas, zahvaljujući kojem će dobiti 100 miliona dolara. Pozicija Roleksa na njenom vebsajtu jasno pokazuje da je i u ovoj firmi visoko na platnom spisku, a ulaže i proizvodnju kozmetike. Bastijan se zadržao samo na investicijama u nekretnine.

Lepa Ana postaje i influenserka, a njene modne kombinacije pogledajte u galeriji slika.

Instagram / Ana Ivanovic Modne kombinacije

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Ana Ivanović pokazala kako je umesila česnicu Instagram