Pevačica Vesna Đogani sa suprugom Đoletom Đoganijem ima dvoje dece, sina Adriana i ćerku Lauru. Pre nego što je rodila drugo dete, naslednicu, pevačica je izgubila jednu bebu, sa čim se veoma teško nosila.

"Bila sam u velikoj depresiji posle gubitka bebe. Pila sam šaku lekova i nisam bila u stanju ništa da radim. Imala sam čak i tefter u koji sam zapisivala kad koju terapiju uzimam. Dok sam ležala u bolnici, gledala sam i starije i mlađe žene koje se bore s raznim problemima. Pomislila sam koliko se mi, žene, u životu mučimo s raznim ginekološkim nedaćama, ali šta je, tu je", ispričala je Vesna svojevremeno za "Scandal".

Ona je otvoreno govorila i o tome da se nakon prvog porođaja suočila sa postporođajnom depresijom.

"Taman kad nas je krenulo u poslu, ja sam zatrudnela. Đole je jedno vreme pričao: 'Jao, pa gde baš sad!' Posle porođaja sam se promenila, ali sam dobila nove strahove. Prvih šest meseci bila sam u postporođajnoj depresiji. Epidural sam baš teško podnela, bila sam sva šlogirana i nisam tokom vožnje smela da gledam ni levo ni desno. Samo pravo. Bila sam mnogo nesrećna, a bebu sam toliko želela da je to bilo ludilo. Dojim dete, a suze same idu niz lice", pričala je pevačica.

Vesna je imala i problem sa viškom kilograma, zbog čega se, kako je priznala, krila od javnosti nakon što je rodila sina.

"Ugojila sam se 30 kilograma tokom trudnoće. Kad sam izašla, trebalo je da se vratim među devojke koji su 10 godina mlađe od mene i koje su mršave. Iz porodilišta sam izašla kroz podrume da me niko ne bi video. Baš mi je sve to bilo stresno, a u drugoj trudnoći sam se ugojila upola manje. Između sam imala taj pobačaj. Sad kad se setim kroz šta sam sve prošla, nije mi dobro, ali me je donekle i ojačalo", zaključila je ona tom prilikom.

Još fotografija Vesne Đogani pogledajte u galeriji ispod.

Printscreen/ YouTube Emisija Premijera RTV PInk, Printscreen/ YouTube Mondo Portal Vesna Đogani

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

VESNA ĐOGANI HRABRO PRIZNALA ŠTO MNOGI NE BI: Brinem se za SINA! Krenula sam kod PSIHOTERAPEUTA zbog njega! (KURIR TELEVIZIJA) Kurir televizija