Srpska teniserka Ana Ivanović ne prestaje da puni sve novinske stupce i portale fotografijama koje već dva dana raduju celu Srbiju i oduševljavaju svet!

PROČITAJTE JOŠ: Kako skromna venčanica postaje toaleta od milion dolara: koliko je ZAISTA koštala venčanica Ane Ivanović (FOTO)

Za venčanje sa nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom 13. jula 2016. godine u Veneciji, najlepša teniserka sveta odabrala je frizuru i haljinu koje su na fantastičan način naglasile njenu klasičnu lepotu.

Venčanica bez bretela ima prelepi čipkani top u obliku srca koji se vezuje na leđima, a na Aninoj sportskoj ali i ženstvenoj figuri izgleda sjajno. Haljina je sečena neupadljivim pojasom i od njega se suknja širi u naglašenim faltama, a šlep je toliko bogat da je gospođi Švajnštajger bila potrebna pomoć pri izlasku iz gondole.

PROČITAJTE JOŠ: Kraljevski glamur za venčanje Novaka i Jelene: enterijeri Svetog Stefana i Miločera

Zadivljujući utisak pojačava dugačak i masivan veo koji blago prati liniju haljine, pričvršćen iznad jednostavne i efektne punđe.

Uz buket belih božura i diskretan manikir, jedini Anini ukrasi bile su neupadljive minđuše, lančić sa okruglim priveskom i narukvica. 

Mr & Mrs

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Jul 13, 2016 at 11:46am PDT

I naravno, magičan osmeh kojim je Ana ponovo osvojila ceo svet!

Time To Go!!!

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Jul 13, 2016 at 10:10am PDT

Izvor: Lisa

FOTOGRAFIJE ANE IVANOVIĆ NA CRKVENOM VENČANJU POGLEDAJTE U FOTO-GALERIJI! 

LepaiSrecna Za dve bračne ceremonije u Veneciji Ana Ivanović je odabrala venčanice koje su oduševile ceo svet - a druga je tako spektakularna da su je izneli iz gondole pred crkvom!