Vesna i Đole Đogani svoju veliku ljubav koja traje gotovo dve decenije uspeli da sačuvaju od skandala i tračeva. Razlog što su uspeli da odole svim izazovima koje je život pred njih stavljao su i njihova deca, sin Adrijan i ćerka Laura.

Oni su njihova najveća radost, a kako njihov prvenac danas slavi rođendan priredili su mu pravo slavlje u Crnoj Gori gde su na odmoru.

"Ljubi ga majka! Oko moje najlepše. Sve moje prvo", napisala je ponosna Vesna.

Sin Vesne Đogani proslavio rođendan
Instagram/Vesna Đogani 

S obzirom na to da je bila veoma posvećena deci, denserka je u intervjuu koji je ranije dala otkrila da ju je sin samo jednom povredio:

"Kada je moj sin išao u predškolsko, sećam se, iz revolta je bacio pesak na mene jer nije hteo da ide kući, i to prvi i poslednji put tada. Jako se uznemirio jer mi prekidamo njegovu igru, a on kao mali nema osećaj za vreme. On je tim postukom ugrozio moj autoritet kao roditelja, ali sam ja kao roditelj lepo rekla "Ljubavi ti si mene sad jako povredio, ja sam tvoja mama i mnogo te volim, ali ne želim da povrediš tim peskom. Možemo da ostanemo još pet minuta". Tako dobijamo kompromis, najbitnije je da mi pričamo. Tako on nikada više nije želeo mene da povredi",  ispričala je pevačica, koja je jednom prilikom priznala da je morala da potraži stručnu pomoć.

Adrian Đogani proslavio rođendan
Instagram/Vesna Djogani 

"Kako je Adriano postajao stariji, nisam mogla da se izborim sa njegovim temperamentom, ništa me nije slušao i mislio je da sve zna bolje. Zato sam se za pomoć obratila profesionalcu i učila sam da drugačije pristupim svom detetu da bismo pronašli zajednički jezik. Đole je u tom pogledu bio drugačiji od mene, umeo je da povuče granicu i bude strog kada je potrebno, ali i popustljiv u istoj meri", rekla je ona.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

ĐOLE ĐOGANI OTVORIO DUŠU I RASPLAKAO SE: RAZVOD SA SLAĐOM ME JE DOTUKAO! Bio skroz van sebe, a posle svega mu je rekla OVO Kurir teleivizija