Anastasija Ražnatović je doživela veliku traumu kad je izgubila bebu u petom mesecu trudnoće. Cecina ćerka se uveliko radovala prvom detetu, njen dečko Nemanja Gudelj i ona su blistali na slikama na Instagramu.

Pobačaj je potresao mladu pevačicu, odmah se povukla sa društvenih mreža i zatvorila Instagram profil.

Posle prvog šoka, ipak se ponovo oglasila, najpre da pruži podršku svome Nemanji koji je ostvario novi profesionalni uspeh i zaključio odličan ugovor.

Sada često objavi poruke motivacione prirode i pokazuje da se okrenula duhovnom razvoju. Tako je nedavno na njenom Instagramu osvanuo sledeći citat: "Bože, daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu da promenim, hrabrosti da promenim ono što mogu i mudrosti da razlikujem jedno od drugog".

U međuvremenu, i Nemanja se trudi da zajednički prevaziđu bol zbog gubitka, a koliko im ljubav cveta pokazao je tako što je verio Anastasiju. Molitva je sada glavna pomoć popularnoj Tasi što se vidi i u njenoj novoj poruci.

"Bitke se dobijaju ovako" napisala je uz sliku devojke u molitvi.

anastasija raznatovic.jpg
Instagram / raznatovicanastasija 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Anastasija uživa sa Gudeljnom na Ibici instagram/raznatovicanastasija