"Ovaj aparat mi je uteha, stalno gledam u njega, jer strepim da ću umreti od srčanog udara." Ovim rečima je opisala svoju svakodnevicu ćerka nekadašnjeg slavnog para Aleka Boldvina i Kim Bejsinger.

Ajerlend Boldvin je i sama ostvarila karijeru kao manekenka, a na Instagramu ovu lepoticu prati više od 600 hiljada ljudi. Zato upravo ovu platformu iskoristila da pokaže kako prevazilazi svoj ogroman strah.

Ajerlend pati od kardiofobije, zbog koje stalno ima lupanje srca i bol u grudima. Zbog ovih simptoma je prvo odjurila kod kardiologa, ali se ispostavilo da nema nikakvih srčanih problema.

Ajerlend Boldvin pati od kardiofobije
Profimedia 

Uzrok tegoba je anksioznost, a manekenka je odlučila da ne uzima lekove već da pokuša sa drugim terapijama. Odlazi kod stručnjaka koji se bavi upravo ovim problemom i s njim radi na tehnikama disanja koje olakšavaju tegobe.

Najveći boljitak je osetila kad je nabavila uređaj koji prati rad srca. "Ovo nije reklama za taj uređaj. Hoću samo da vam kažem da tražite ono što vama pomaže. I nemojte da osećate krivicu kad to koristite", poručila je Ajerlend.

Ajerlend je preživela veliku traumu, kad je silovana kao tinejdžerka"Bila sam bez svesti, a taj seksualni napad je promenio dalji tok mog života", kazala je Ajerlend. "Nisam to nikom ispričala osim medicinskoj sestri koja mi je ukazala pomoć. Nisam rekla ni ocu ni majci, a ni dečku s kojim sam se tad zabavljala."

Napade anksioznosti danas joj izazivaju mnogi okidači - velike gužve, letenje avionom, ali i najrazličitije vrste hrane.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Saveti tokom letenja avionom Tiktok/jimmy_nicholson