Ćerka Aleka Boldvina obelodanila je svoja teška iskustva sa abortusom i silovanjem, nakon što je jedna sudska odluka u Americi pokrenula novi talas rasprava o pravu žene da odlučuje o prekidu trudnoće.

Ajerlend Boldvin je objavila video na svom TikTok nalogu, podelivši sa svojim pratiocima priču o traumi koju je doživela kao tinejdžerka. "Bila sam bez svesti, a taj seksualni napad je promenio dalji tok mog života", kazala je Ajerlend. "Nisam to nikom ispričala osim medicinskoj sestri koja mi je ukazala pomoć. Nisam rekla ni ocu ni majci, a ni dečku s kojim sam se tad zabavljala."

Ajerlend je ćerka nekada jedne od najlepših žena na svetu, Kim Bejsinger, ali uspomene na brak njenih roditelja nisu lepe.

"Oni su se neprekidno svađali", kaže Ajerlend. "A ja sam, nakon napada koji sam doživela, sve više pila, upadala u druge toksične veze. Ne mogu ni da zamislim kako bi mi bilo da sam nakon silovanja ostala trudna i morala da rodim to dete."

ĆERKA ALEKA BOLDVINA OTKRILA DA JE IMALA ABORTUS: "Silovana sam kao tinejdžerka" TikTok/irelandshmireland

Boldvinova ćerka kaže da je kasnije ostala u drugom stanju sa svojim momkom, ali da joj je on jasno stavio do znanja da ne želi ni brak ni decu. "Nisam želela dete kad ni sama nisam imala finansijsku sigurnost", objasnila je manekenka. "Moj izbor bio je abortus, jer nisam imala ni partnera koji bi me voleo i podržavao. Izabrala sam sebe", kaže Ajerlend.

Danas je posvećena svojoj karijeri i društvenim mrežama, a više njenih slika pogledajte u našoj galeriji.

Profimedia Ćerka glumaca Kim Bejsinger i Aleka Boldvina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

 Izvor: Lepa&Srećna