Daniela Trbović, hrvatska voditeljka, proslavila se kao domaćica tamošnjeg izdanja kviza "Najslabija karika", koji je vodila u periodu od 2004. do 2010. godine. Danas ima 59 godina, a nakon pomenutog kviza počela je da vodi emisiju "5com s Danielom", u kojoj je ugostila mnoge javne ličnosti iz čitavog regiona.

O privatnom životu ne govori često za medije, ali je poznato da je od 1997. do 2005. godine bila u braku sa bivšim suprugom Šimom Vlajkijem, koji se neslavno završio. Naime, prema pisanju hrvatskih medija, voditeljka je saznala da je Šime vara, zbog čega je zatražila razvod.

Nakon toga se u potpunosti posvetila sinu Lovri i poslu.

"Ne mislim da je ljubav pitanje slobodnog vremena, više nekih okolnosti i toga jeste li uopšte otvoreni za takvu mogućnost. Moram priznati da mi partnerski odnos već dugo nije na pameti, pogotovo ne brak", rekla je Daniela jednom prilikom za "Večernji.hr", na pitanje da li sebe ponovo može da zamisli u braku.

Daniela Trbović
Youtube / Printscreen / Hrvatska radiotelevizija 

Voditeljka je nakon kraha braka ipak ponovo volela - 2009. godine započela je vezu sa 13 godina mlađim pozorišnim rediteljem Oliverom Frljićem, sa kojim je bila u ljubavi tri godine.

Nedavno je govorila i o zdravstvenom problemu sa kojim se suočila 2010. godine, deset godina nakon rođenja sina. U pitanju je bio miom - vrsta dobroćudnog tumora koji nastaje u materici ili oko nje.

"Moja priča počela je 2010, imala sam histerektomiju, dakle imala sam miom koji je rastao. Sigurno 15, 20 godina pratila sam to, i pre nego što sam postala majka imala sam miom. Ostala sam trudna bez problema, ali sam morala da održavam trudnoću, verovatno je taj miom uzrokovao to ležanje. Porodila sam se početkom 2000, a 2010. na samom početku morala sam da idem na operaciju jer sam imala tegobe, odnosno krvarenja, bolove. Nakon toga su izvadili i matericu i jajnike, izveli ovarijektomiju i histerektomiju", ispričala je voditeljka u emisiji "Dr. Becka".

Još fotografija Daniele Trbović pogledajte u galeriji ispod.

Youtube / Printscreen / Hrvatska radiotelevizija, Youtube / Printscreen / Najslabija karika Daniela Trbović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Voditeljka Milica Kon dobijala preteće poruke!? kurir televizija