Voditeljka Ruška Jakić tri puta se udavala i razvodila, a nijednom bivšem suprugu se ne bi vratila, iako su neki od njih to priželjkivali.

"Obožavam sve svoje muževe i nikada nisam rekla nijednu ružnu reč za njih. Obožavaju i oni mene. Jedan me je čak pitao da li može da se ponovo oženi sa mnom, rekla sam da ne može, jer je mnogo omatorio. Sada uživam u svom miru i došlo je vreme kada mi je samoj sa sobom najlepše. Više ni ne kuvam, sve u kafani naručujem. Dosta sam se ja nakuvala. Kuvam fantastično, ali tek da vidite kako perem prozore! Sve što radim, radim sa zadovoljstvom", rekla je voditeljka gostujući na "Informer" televiziji.

Ruška Jakić o bivšem mužu
Printscreen/ YouTube Grand Magazin TV Grand 

Ruška se osvrnula i na lepši pol, pa istakla da joj smeta što, kako kaže, žene danas suviše liče jedna na drugu i pružaju sve "na tacni".

"Moj zadatak je da se obraćam ženama, jer mi sada, nakon 20 godina, prilaze i kažu da sam im promenila život. Muškarcima ne fali ništa, mislim da su žene pokvarile muškarce. Došlo je vreme kada su žene sve iste, sve su polugole. Sada imaju više silikona, a manje pameti. Kada pogledaš mlade estradne zvezde, ne znaš jesu li pošle u kupatilo ili na crveni tepih. Ja sto puta kažem da muškarci vole tajne, a toga sada nema", iskrena je bila Ruška.

Voditeljka je svojevremeno govorila i o tome da je naučila da se snađe u gotovo svakoj situaciji, te da joj nije problem da preživi sa 1.000 dinara u novčaniku.

Ruška Jakić o bivšem mužu
ATA / Antonio Ahel 

"Svima se dešava da ostanemo bez para, ali ja imam prvo svoj čuveni koverat za uživanje. Kada istresem sav novčanik, za 1.000 dinara ću kupiti svoje cigarete koje su skupe, otići ću u kafić, kupiću kapućino, a kod kuće uvek imam kačamak, pirinač... Nešto ću da pojedem i kažem 'sutra je novi dan'. Ako kukaš, ti šalješ lošu poruku i planeti i kosmosu ", ispričala je voditeljka ranije u emisiji "Sceniranje" na "Kurir" TV.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

RUŠKA OTKRILA KAKO ZA NJU IZGLEDA IDEALNI FRAJER?! Voditeljka odgovorila na 36 pitanja koja će PODELITI JAVNOST Kurir televizija