Nekadašnja televizijska zvezda Ruška Jakić za sebe kaže da je triput srećno razvedena. Svojih brakova i bivših muževa se rado seća i kaže da je deo neuspeha za emotivne krahove preuzela ne sebe. Prvi put je bila udata za glumca i voditelja Dejana Đurovića, drugi za arhitektu Laleta Nadeždevića, a treći za bubnjara Voju Mulina. Poslednji brak joj je bio najduži, a 13 godina duga zajednica pukla je zbog prevare.

"Kada sam se ja treći put razvela, muž me je prevario, ja sam mu dala 24 h da izađe iz moje kuće, mog života i mog vidnog polja. Posle godinu dana sam ga pozvala da popijemo kafu da mu kažem da je bio divan otac mom detetu, jer je moja Ana imala tri godine kada sam se za njega udala, da su ga moj otac i majka obožavali, da je krivica i moja jer sam ga uvela u svet u kom on nije uspeo da se snađe. Verovatno mu je u početku imponovalo jer je Ruškin muž, ali se kasnije nije snašao. On je počeo da plače kao kiša kada sam mu rekla da je Ana došla iz Italije i da želi da ga vidi", ispričala je Ruška koja o bivšim ljubavima govori sve najbolje.

"Nemojte pričati loše o ljudima sa kojima ste živeli. Skinite maske lica, priznajte da i vi grešite, nije život prema vama loš, nego ste i vi u svom životu pogrešili. Kako ja mogu da pričam loše o svojim muževima sa kojima sam živela, koje sam volela? Kako mogu da kažem bilo šta loše za Aninog oca kad je, zahvaljujući našoj ljubavi, došlo na svet nešto najlepše u životu, a to je moje dete. Ja sebe smatram srećnom ženom, pogotovo kad dobijem poruku od nje: 'Zahvalna sam Bogu što si mi ti majka'“, ispričala je za "Blic ženu" Ruška koja nikada nije bila neverna.

Ruška Jakić o bivšem mužu
Printscreen/ YouTube Grand Magazin TV Grand 

"Ja nikad nikog nisam prevarila, za mene je prevara prvo prevariti sebe i živeti u nekim lažnim iluzijama", ispričala je Ruška.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna