Žerar Pike ne može da pobegne od posledica ljubavnog kraha sa Šakirom, koji je sam izazvao prevarom u kojoj je uhvaćen posle 11 godina ljubavi s pevačicom.

Na velikom skupu "Lige kraljeva" u Madridu, penzionisanog fudbalera su dočekali fanovi skandirajući mu uporno "Šakira, Šakira".

Pike je stajao s mikrofonom u rukama, prinuđen da sluša kako stotine uzvikuju ime njegove prevarene žene, a na Tviteru se ovi snimci nemilice prenose.

"Vidi se da ga boli", "Baš mu je neprijatno", "Bez Šakire on je mrtav", samo su neki od komentara na ovoj društvenoj mreži.

U madridskom klubu gde su se okupili radi promocije "Lige kraljeva", nije bilo kraja neprijatnostima. Pike se borio da nadglasa skandiranje, a onda je zagrmela i himna "Vaka, vaka", baš ona pesma uz koju je upoznao Šakiru 2011. godine.

Toliko je Pike bio besan da je u jednom trenutku uzvratio oštro okupljenima: "Svejedno, ja sam i dalje svetski prvak a vi ste niko". Španski portali prenose kako Pike ne želi da čuje ni jednu notu Šakirinih pesama, pa čak traži da ih ne puštaju na mestima gde izlazi s novom devojkom Klarom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

PIKE JAVNO PONIZIO ŠAKIRU! Espreso