Edita Aradinović uživa u jednom od najlepših životnih perioda jer je ostvarila svoj veliki san. Kupila je stan, a kako će izgledati njen životni kutak podelila je sa obožavaocima na Instagramu.

Mnogi su komentarisali da se ovakav luksuz retko viđa, a pevačica je posebno srećna jer je nekretninu kupila zahvaljujući višegodišnjem trudu i radu. Ipak, u njenoj karijeri bilo je i teških trenutaka, kada za nastup nije prodala ni deset karata.

"Jednom sam pokušala da otkažem nastup u Švajcarskoj ili Austriji jer bukvalno nije bilo 10 ljudi. Bila sam uplakana, nije problem, može da se odradi, ali to je energija iz koje ne može da se izađe. Ne treba mi sažaljenje, ali na kraju se napunilo, pa smo radili", rekla je Edita za "Kurir".

Slična situacija se dogodila njenoj koleginici Danijeli Martinović koja za nastup nije prodala ni jednu jedinu kartu.

"Bio je jedan disko klub u blizini čini mi se Siska, gde sam imala apsolutno rekordnih nula prodatih karata. Nikad to ne bih promenila, jer je to sve taj put, koliko je to sve zapravo čudno bilo, a nekoliko meseci nakon toga počeli su se događati 'Zovem te ja' , 'Ide mi, u životu ide mi' , 'Što sam ja, što si ti', ' Neka mi ne svane' , nakon toga se onda stvarno sve nekako zakotrljalo", otkrila je u emisiji "Special Happy Show" Danijela koja se kasnije šalila na svoj račun.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"JEDNOM MI JE NA KONCERT DOŠLO 10 LJUDI, PLAKALA SAM" Edita otvorila dušu pred našom kamerom: Iz takve energije ne možeš da izađeš Kurir TV