Marija Veljković i Rastko Janković se ne odvajaju otkako su obelodanili da su u vezi, a jedno za drugo imaju samo reči hvale.

"Imala sam sreće da sretnem Rastka. Postoji priča u koju su upućeni svi moji prijatelji. Od studentskih dana sam govorila da je on najlepši srpski glumac", priznala je Marija nedavno i istakla da fizički izgled, ipak nije presudan.

"Iz ove perspektive to više nije toliko bitno, jer do izražaja dolaze njegove divne osobine, pre svega što je častan, pošten, pravo srce, ali činjenica je da sam dvadeset godina tvrdila da je najlepši. Naravno, nikada to nisam pričala u intervjuima, jer nije pametno pominjati ljude odavde koji mogu da pročitaju.  Zanimljivo je da smo živeli u komšiluku, a nismo se sreli sve do pre tri godine. Upoznali smo se na rođendanu njegovog kuma, a mog kolege Đorđa Davida. Međutim, tada se ništa sem upoznavanja nije desilo, jer je svako imao svoj život, pa to i nije imalo neke veze sa našom pričom", rekla je voditeljka za Hello!, dok glumac nije bio ništa manje oduševljen.

"Marija Veljković je moja cura. Mi smo zajedno, sve je u redu. Ljubim je i obožavam i tu sam joj kao podrška. Mi imamo odnos iz osamdesetih, taj šmekerski odnos, šmekersko-džentImensku varijantu", rekao je Rastko u jednoj televizijskoj emisiji.

Voditeljka je pre Rastka bila u braku sa arhitektom Milanom Milovanovićem, dok se o glumčevom emotivnom životu malo toga zna. Jedna od retkih njegovih veza za koju javnost zna je ona sa pevačicom Jelenom Ristić, danas Lalović, koju publika zna kao Jellenu.

Bivša devojka Rastka Jankovića
ATA / Antonio Ahel 

"Moja i Jellenina veza bila je veoma burna i trajala je tri lepe godine. Neke novine su počele da izmišljaju priču da sam raskinuo sa Jellenom zbog navodne veze sa voditeljkom Mašom Samardžijski. Moram da ih razočaram, jer je Maša moja dobra prijateljica i godinama ima momka koga veoma poštujem. Razlozi za moj i Jellenin raskid su sasvim drugi. Posle Jellenine australijske turneje došlo je do spontanog i kulturnog prekida", rekao je svojevremeno Rastko.

Jelena se nakon raskida veze sa Rastkom na večnu ljubav zaklela Komnenu Laloviću sa kojim ima sina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Marija Veljković i Rastko Janković ne žele da se poljube na crvenom tepihu Kurir