Pevačica Ivana Pavković i njen suprug i kolega Petar Mitić u septembru prošle godine dobili su blizance Vojina i Vuka, a ponosna mama kaže da se tokom cele trudnoće pridržavala posebnog režima ishrane, zbog čega nije imala problema kao nakon prve trudnoće, sa starijim sinom Vujadinom.

"Ja sam se iznenadila kako sam se brzo vratila posle druge trudnoće. Posle prve mi je trebalo malo vremena, ali godinama sam na posebnom režimu, tako da sam se pridržavala i u trudnoći i baš sam se vratilabrzo reklo bi se", rekla je Ivana za "Kurir" televiziju i dodala:

"Godinama sam već u toj ishrani kod naše nutricionistkinje. Kada god onako vidim da sam 'dodala', ja kašiku probušim i vraćam se na te neke njene recepte i režime."

ivana-pavkovic-petar-mitic.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Iako su obaveze oko troje dece brojne, Ivana uz veliku pomoć porodice uspeva da nađe vreme za sebe, ali je bez ustručavanja otkrila jedinu stvar koja im fali.

Ivana Pavković i Petar Mitić
ATA / Antonio Ahel 

"Trenutno uživam stvarno, imam veliku pomoć, podeljeni smo svi, uvek imam neko vreme za sebe i stvarno ne mogu da se žalim. Zato što su došli kao drugi, sve smo to već prošli, bili smo opušteni, nije bilo nikakve panike, nikakvog stresa, oni su jedne dobre, pozitivne bebe. Jedino što nemamo neku intimu, ali bože moj, prioriteti se znaju", iskrena je bila Ivana.

Još fotografija Ivane Pavković i Petra Mitića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/ivanapavkovic Ivana Pavković i Petar Mitić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

"NEDOSTAJE NAM INTIMA, ALI PRIORITETI SE ZNAJU!" Ivana Pavković otkrila kako funkcioniše u kući sa 4 MUŠKARCA: Trenutno uživam Kurir televizija