Danijela Martinović je stava da se sve dešava sa razlogom, pa i one situacije koje nisu bile prijatne smatra sastavnim delom životnog puta koji je morala da prođe. Zato se rado seća i jednog momenta u karijeri kada nije prodala ni jednu jedinu kartu za svoj nastup, što se nikome do sada od njenih kolega nije desilo.

"Bio je jedan disko klub u blizini čini mi se Siska, gde sam imala apsolutno rekordnih nula prodatih karata. Nikad to ne bih promenila, jer je to sve taj put, koliko je to sve zapravo čudno bilo, a nekoliko meseci nakon toga počeli su se događati 'Zovem te ja' , 'Ide mi, u životu ide mi' , 'Što sam ja, što si ti', ' Neka mi ne svane' , nakon toga se onda stvarno sve nekako zakotrljalo", otkrila je u emisiji "Special Happy Show" Danijela koja se kasnije šalila na svoj račun.

Danijela Martinović promenila frizuru nakon raskida s Petrom Grašom
Youtube/Printscreen/ RTV Pink Official 

"Nisam izašla na binu, bili su samo konobari. Otišla sam kući kada smo videli da neće niko doći, ali moram reći da nisam imala stres, strah, neku neizvesnost. Kasnije smo se čak šalili na taj račun i došli do pouke - nikada ne treba odustati u životu, apsolutno nikada", zaključila je Danijela koja uživa u ljubavi sa Josipom Plavićem.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna