Nakon što je raskinula vezu sa Petrom Grašom koja ja trajala pune 24 godine, Danijela Martinović je jedno vreme samovala. Mnogi su naslućivali da pevačica pati za bivšim partnerom koji se ubrzo oženio i dobio dete, međutim, ona je sve iznenadila kada je priznala da je u srećnoj vezi sa inspektorom Josipom Plavićem.

Upoznali su se kada je njena advokatica pre godinu dana podnela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Danijela je sada otkrila kojoj rečenicom je Josip osvojio.

"Iako je razgovor bio zvaničan, a situacija u kojoj sam se našla meni potpuno nepoznata, odisao je staloženošću i mirom. Na samom kraju razgovora, umesto 'doviđenja', rekao mi je: 'Neka vas prati osmeh' Odmah sam znala da je reč o posebnoj osobi. Josip je čvrsto usidren, kod njega nema tenzija, uvek pronađe način i svemu pristupa temeljno", rekla je za "Story" Danijela koja je nedavno pokazala kako letuje sa svojim dragim.

Početak ovog leta njoj je doneo još jedan važan događaj - uz proslavu rođendana, stigla je i njena knjiga "Tuširanje duše". Danijela je beležila uspomene uz obilje metafora, ali jedna je privukla posebnu pažnju.

"Ponekad sam umela da udaram glavom o zid dok su vrata pokraj mene sve vreme bila otvorena - trebalo se samo malo da se izmaknem i pogledam u stranu", rekla je pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Danijela Martinović proslavila 30 godina karijere Instagram/hit_records_official