Suzana Jovanović uživa u braku sa medijskim moćnikom Sašom Popovićem, a prvi put se razvela kada je imala tek 18 godina. Ona o prvom suprugu nerado govori, ali se meštani Kolara, malog sela nadomak Smedereva, sećaju Suzaninog braka sa harmonikašem Radetom Zdravkovićem.

"Upoznali su se u kafani, na nastupu. Al' sve je to bilo na brzinu... Rade je neposredno pre nje imao divnu devojku, lepu, dobru, iz fine porodice. Ali maler, potrefilo se da se baš tad posvađaju. I tako je uletela Suza. Ma nije prošlo ni 15 dana, a oni su se već uzeli. Dok nije došla da živi sa nama, tih petnaestak dana je bila divna. A posle... Bilo je svega i svačega! Mnogo je bila ljubomorna i onako na svoju ruku. Nikada se nisu svađali u našem prisustvu, ali se loši odnosi nisu mogli sakriti. Često su spavali u odvojenim sobama. Kad je raspoložena, razgovara sa nama, kad nije, prođe kao da ne postojimo. U drugi deo domaćinstva, kuću u kojoj živimo žena i ja nikada nije dolazila. Da bi napravili svadbu, prodao sam traktor, a da kasnije nijednog dinara nisam video od te svadbe", ispričao je 2005. godine Žile Zdravković, bivši svekar Suzane Jovanović.

Pevačica se posle razvoda suočila da brojnim problemima, jer je Rade želeo da sina Danijela uzme sebi. Suzana je uspela preko suda da zabrani da Danijel nosi očevo prezime.

"Samo sam čekala kada će sve ovo izaći u novinama. Ti Zdravkovići su takvi ljudi. Nije tačno da ne dozvoljavam detetu da ide tamo. Sam ne želi. Njegov otac je potpuno zaboravio da ima to dete. Brigu i interesovanje za Danijela izgubio je čim se oženio. Ja to poštujem, to je njegova odluka, poštujem i njegovu suprugu i porodicu, ali neću da dete prisiljavam na nešto što ne želi", rekla je Suzana, a prenosi "Hello!".

Ćerka Saše Popovića
ATA / Antonio Ahel 

"Danijel je sam odlučio da prekine svaki kontakt sa ocem i sa svima sa očeve strane. Kada je poslednji put bio u selu, strašno su ga ponizili, kupili su mu bombone kao da je dete od četiri godine pa će ga podmititi time. Otac ne može da mu pošalje kesicu grisina i da misli da je time sve rešio. Za 17 godina nije mu kupio nijednu trenerku, patike, pidžamu, školsku torbu... Niko od njih ne zna kad mi je dete bilo bolesno, tužno, kad je imalo boginje... Ja sam čista pred Bogom! Sve neka ide njima na savest", ispričala je Suzana.

"Danijel je odrastao uz Sašu. Otac je onaj koji brine o vama, bez obzira na to da li je biološki ili ne. Sve što zna o životu naučio je od njega. Sale ga je školovao i othranio, i u svakoj prilici ističe da je Danijel više nego njegov sin", izjavila je jednom prilikom pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

BONUS VIDEO:

Suzana Jovanović se navikava na ulogu svekrve Kurir