Posle poraza u finalu Vimldona, Novak Đoković je svima pokazao da njegovu sreću takvi momenti ne mogu da naruše. Sa ženom Jelenom i decom Stefanom i Tarom uputio se na more u Crnu Goru odakle im je veoma lako i da skoknu do Dubrovnika.

Njihove slike sa plaže i uređenog dela za igru obišle su čitav svet, a posebnu pažnju je privukla Jelena svojom vitkom figurom u kupaćem kostimu. 

Poljupci sa Novakom su pokazali koliko je ljubav i strast među njima jaka iako ih sledeće godine čeka već desetogodišnjica braka.

jelena djokovic 0782891166-min.jpg
Shutterstock  

Za dobru liniju Novakova žena, pre svega, zahvaljuje zdravoj ishrani i odličnom metabolizmu. "Moj metabolizam je brz, ja brzo sve svarim i sve što pojedem ide pravo u moj krvotok", objašnjava Jelena. 

Kao i Novak, hrani se namirnicama biljnog porekla, jer je otkrila da se tako mnogo bolje oseća. Takođe, redovno trenira.

"Kada preskočim svoju rutinu, na telu se to odmah oseti. Tad počinjem da se osećam umorno, sporo, naduto i uznemireno. Međutim, sada znam što mi je, jer napokon moje telo i ja govorimo istim jezikom", objašnjava mama dvoje dece.

jelena djokovic u kupacem kostimu 0791109610-min.jpg
Profimedia 

"Volim da vežbam na otvorenom. Radim jogu, čučnjeve, plank i vežbe poznate kao 'legionar'. Volim plivanje, biciklizam, trčanje, a igram i tenis. Moja slabost je što preskačem treninge kada nemam vremena. Pazim da hrana i san uvek budu u ravnoteži, ali vežbanje jedina stvar koja trpi", priznala je.

Osnovu njenog zdravlja čine, kako kaže, dobra ishrana, redovna vežba i kvalitetan san. Uvek je spremna da se oproba u novim veštinama, pa je tako trenirala čak i boks. 

Jelena Đoković sport Instagram/jelenadjokovicndf

Ipak, u poslednje vreme je najviše uživanja našla u kapoeri, veštini koja kombinuje ples i sport, a sadrži borilačke elemente kao što su napad i odbrana. I Novak i ona su imali priliku da rade s velikim majstorom kapoere poznatim kao Meštre Pulmao, ali njihovi treninzi ipak ostaju - odvojeni. Linija joj je i daje manekenska, a kakve modne kombinacije to ističu pogledajte u galeriji slika!

Profimedia Modni stil na Vimbldonu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Jelena Đoković peva pesmu Lepe Brene Twitter/@naslovnestrane365